«Mama nu avea nici o asigurare de viaţă!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nu se îndoieşte nici o secundă de tatăl ei. Fiica avocatului braşovean Victor Teodorescu este convinsă că moartea mamei sale a fost o întâmplare nefericită, iar acesta nu are nici o legătură cu tragedia.

Oana Teodorescu (19 ani) a sărit în apărarea tatălui ei, miercuri seară, la scrut timp după ce avocatul braşovean a fost reţinut, de Parchetul General, pentru 24 de ore.

„Nu este adevărată varianta biletului cu instrucţiuni dat de tatăl meu, criminalului. Orice se poate falsifica foarte uşor în ziua de azi", a spus tânăra, convinsă că tatăl ei este nevinovat.

„Nu este adevărat că mama ar fi avut o asigurare de viaţă. Mama criminalului nu avea datorii la tatăl meu şi nici tatăl meu nu avea datorii la altcineva. Astea sunt înflorituri. Nu ştiu cine i-a înscenat asta tatălui meu, pentru că oamenii sunt răi. Procurorii îl agită pe tata cu anchete şi prostii", a mai spus Oana.

Ea a ţinut să precizeze că părinţii ei nu aveau probleme şi că s-au înţeles bine întotdeauna. Cu toate acestea, anchetatorii au dovezi că Victor Teodorescu a căutat un „ucigaş" pentru soţia sa, Violeta.

Mai mult, avocata criminalului Erwin Preşemeranu a confirmat existenţa datoriei de 60.000 de euro pe care mama lui o avea faţă de avocat.

Locuitorii din cartierul Noua, acolo unde, la 29 martie, Violeta Teodorescu a fost găsită moartă, spun că avocatul ar fi avut o legătură amoroasă cu mama lui Preşmereanu şi că acesta ar fi fost motivul pentru care el ar fi planificat uciderea soţiei.

Totodată, există zvonuri că Victor Teodorescu ar suferi de depresie şi, în urmă cu trei săptămâni, s-ar fi internat de bunăvoie la o unitate de Psihiatrie din Braşov.

Avea datorii de 270.000 €

Avocatul din Braşov a fost prezentat, ieri, magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti pentru emiterea mandatului de arestare. Fără să facă vreo declaraţie, Victor Teodorescu nu şi-a ales apărător, el fiind susţinut de un avocat din oficiu.

Procurorii bucureşteni care au anchetat suspecta crimă a soţiei avocatului, au stabilit că Victor Teodorescu avea o datorie de aproape 270.000 euro către mai multe persoane.

simeon stalpnicul png

El a plănuit uciderea soţiei sale încă din perioada 1-29 martie 2009. Conform planului inculpatului, eliminarea Violetei Teodorescu trebuia disimulată, iniţial, într-un accident, dar în cele din urmă acesta a luat hotărârea eliminării soţiei sale instigând la omor pe Erwin Victor Preşmereanu, tânărul de 21 de ani, arestat deja pentru omor calificat.

Până în prezent au fost depuse la dosar poliţe de asigurare de la trei societăţi diferite, fiind vorba despre aproape 200.000 lei. În declaraţia dată la Parchet, Teodorescu a arătat că, după decesul soţiei, a lichidat personal un cont bancar la care el nu avea acces în timp ce trăia soţia, încasând efectiv 160.000 lei.

A căutat un criminal pentru soţia sa

După refuzul primit din partea unui tânăr din Piatra Neamţ, căruia îi oferise 20.000 €, avocatul a venit cu o propunere la Erwin Preşmereanu: îl scapă de datoria de 60.000 de euro a mamei sale, dacă el îi ucide soţia. Erwin a acceptat.

La 29 martie, a urmat instrucţiunile scrise de avocat pe un bileţel şi a omorât-o pe Violeta cu 25 de lovituri de cuţit.

Mama ucigaşului, chiriaşă în garosoniera Elodiei

Mama lui Erwin Preşmereanu, Pulca Jolan locuieşte în fostul cabinet de avocatură al Elodiei Ghinescu, situat lângă Tribunalul Braşov. Avocata familiei Ghinescu, Crina Radu, spune că Jolan Pulca a ajuns să stea în garsoniera Elodiei din aprilie 2011, fiindcă este prietenă cu cel care a închiriat garsoniera de la Cristian Cioacă, respectiv Gheorghe Măluşelu.

Pulca Jolan îi datora 60.000 de euro avocatului braşovean

simeon stalpnicul png

De când au aflat cine este, vecinii de scară nu-şi doresc decât să se mute din blocul lor. „Femeia asta are o pată urâtă şi cine ştie cine poate veni şi peste mine în casă. Mie îmi este frică", a spus o locatară, Ana Giuran, 81 de ani.

Crime oribile pentru încasarea poliţelor de asigurare, care au îngrozit Occidentul

Citeşte şi:

A comandat uciderea soţiei pentru 90.000 €

Şi-a decapitat tatăl şi s-a predat la nebuni

Fiu de poliţist, închis după ce a împuşcat o fată cu arma tatălui

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net