Mama Luizei Melencu răbufneşte: «Chiar suntem a zecea spiţă din roată?»

4_2-luiza16-2col.jpg

Luiza Melencu (18 ani) a dispărut în urmă cu patru luni

Percheziţiile la casa lui Gheorghe Dincă (66 de ani), care a recunoscut că le-a violat şi le-a ucis pe Luiza Melencu (18 ani) şi pe Alexandra Măceşanu (15 ani), vor continua în această săptămână. Dacă analizele ADN au confirmat că rămăşiţele din butoi îi aparţin Alexandrei, în cazul Luizei continuă să plutească incertitudinea.

Familia Luizei Melencu a ajuns la capătul puterilor. Eleva de 18 ani a dispărut pe 14 aprilie 2019, după ce s-a urcat, la Caracal, la ocazie, în maşina Renault Megane cu numărul OT 48 WYW, aparţinându-i mecanicului Gheorghe Dincă. Fata n-a mai ajuns niciodată acasă, în comuna doljeană Dioşti, iar de atunci familia n-a mai ştiut nimic de ea. Săptămâna trecută, la indicaţiile lui Dincă, anchetatorii au descoperit la marginea unei păduri oase calcinate şi cenuşă, despre care criminalul susţine că i-ar aparţine Luizei. Rezultatele ADN vor fi gata mâine, urmând să stabilească ale cui sunt rămăşiţele din pădure, scrie adevarul.ro. În cazul Alexandrei Măceşanu, răpită pe 24 iulie şi ucisă o zi mai târziu, după ce Dincă a surprins-o că a apelat 112, rezultatele analizelor au confirmat că rămăşiţele din incinerator îi aparţin copilei de 15 ani din Dobrosloveni.

4_untitled-3.jpg

Georgeta Melencu, frământată de întrebări

«Anchetatorii  nu ne spun nimic»

Lipsa de informaţii care să susţină crima în cazul Luizei, exceptând mărturisirea lui Dincă, dă apă la moară teoriilor care susţin traficarea fetei peste hotare. Şi familia Luizei a început să se îndoiască de ipoteza omorului. Familia se bazează pe lipsa de infomaţii şi pe ipotezele avocatului angajat, Tonel Mitoi Pop, care a acceptat să-i reprezinte fără a i se plăti onorariu. Dacă avocatul este suspectat, de tot mai multă lume, că ar servi interesului cuiva de a compromite ancheta, familia constată doar că s-au făcut puţini paşi în privinţa fiicei lor.

„Nimic nu ne spun. Chiar suntem a zecea spiţă din roată?“, se întreabă îndurerată mama Luizei, care se plânge că sunt puţine momente în care au fost informaţi de anchetatori. Pe 26 iulie, familiei Melencu i s-au prezentat câteva bijuterii găsite în incineratorul artizanal, care n-au fost recunoscute ca aparţinându-i fetei. Pe 6 august, membrii familiei Melencu au fost audiaţi la sediul Poliţiei Caracal, iar pe 7 august au fost ridicate probe de la domiciliu (lucruri ale Luizei - bijuterii, încălţăminte, lenjerie), în vederea analizei ADN. Aici se opreşte comunicarea anchetatorilor cu familia, a declarat Georgeta Melencu, mama Luizei. Femeia a aflat de la televizor şi de la avocat  despre osemintele găsite în pădure. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Aripi frânte! Luiza Melencu (18 ani), fata din Dioşti (Dolj), despre care se presupune că este prima victimă a lui Gheorghe Dincă, mecanicul din Caracal, era şefa clasei, avea planuri mari de viitor şi o relaţie deosebită cu familia. Anchetatorii au descoperit luni, la marginea unei păduri, oase carbonizate, aflate într-un sac, despre care Dincă spune că i-ar aparţine Luizei.

  • casa criminal din caracal

    Cazul crimelor de la Caracal se complică pe zi ce trece. Noi informații apar pe măsură ce ancheta înaintează. Marți, 6 august, DIICOT a anunțat că în liziera de la marginea orașului Caracal s-au descoperit noi fragmente osoase și de dinți. Tot acolo au fost găsite resturi umane după cernerea cenușei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1