Mama lui Leonard Doroftei a murit

leonard.jpg

Leonard Doroftei mama deces spital ploiesti
Leonard Doroftei este devastat de durere
foto: arhiva personală

Leonard Doroftei este în doliu. Mama lui s-a stins din viaţă, joi dimineaţă (25 februarie), la Spitalul din Ploieşti. Femeia se confrunta de mai multă vreme cu grave probleme de sănătate.

Mama lui Leonard Doroftei a decedat după ce în ultima vreme a avut mari probleme de sănătate. Din primele informaţii, femeia se afla internată la Spitalul din Ploieşti şi suferise o intervenţie chirurgicală.

De altfel, în urmă cu o săptămână, sportivul a fost văzut la unitatea sanitară vizibil afectat. Îngrijorat, Leonard Doroftei nu a făcut comentarii pe această temă.

Leonard Doroftei era foarte ataşat de mama lui, iar în urmă cu câţiva ani, spunea în cadrul unei emisiuni televizate că o perioadă, aceasta nu a ştiut că făcea box.

"Am vorbit mai des cu mama când eram în străinătate, decât atunci când eram în România. Mama nu a ştiut într-o perioadă unde sunt şi ce fac. M-am trezit odată cu mama şi cu o mătuşă după un meci. Ca şi copil nu mă vedeau. Mereu fugeam dintr-un oraş în altul în cantonamente”, spunea Leonard Doroftei. Mama Lui Doroftei era foarte mândră de performanţele fiului său. "La aparat ascultam mereu şi îl ascultam când se bătea, când nu era televizat. Am avut mai mari emoţii la radio decât atunci când eram lânga el. El când urca în ring le umfla ochii”, declara mama lui Doroftei.

loading...
Loading...

Citește și

  • „Moşu” a încasat mii de pumni în cariera sa, dar măcar n-a făcut-o degeaba. Nu s-a îmbogăţit ca Lucian Bute, pentru că a boxat în alte timpuri, dar a rămas cu ceva: o casă de vis pentru el şi familia lui, la Ploieşti, în oraşul natal. Actualul preşedinte al Federaţiei Române de Box ne-a explicat detaliile proiectului, iar în viitorul apropiat urmează şi un tur al interiorului.

  • Chef de chef joi (30 iulie), pe caniculă! Leonard Doroftei, preşedintele Federaţiei Române de Box, a fost naş pentru a 11-a oară şi l-a dus la altar pe Cristian, un prieten vechi, care s-a însurat cu Iuliana Călinescu, actriţă la Teatrul Naţional.

  • leonard doroftei box federatie

    Probleme pentru Leonard Doroftei la conducerea Federaţiei Române de Box! 67 de membri ai FRB au semnat o petiţie prin care solicită demiterea lui din funcţia de preşedinte. Totul se va decide în Adunarea Generală, care va avea loc în jurul datei de 15 noiembrie.

  • Foastul campion mondial la box şi-a explicat atacurile la adresa lui Lucian Bute, despre care a spus recent că e un sportiv materialist ce luptă în meciuri slabe.

  • Boxerul Leonard Doroftei a fost implicat, vineri seară, într-un accident rutier pe DN 6, în judeţul Mehedinţi, şoferul autoutilitarei care a lovit maşina pe care o conducea pugilistul fugind de la locul accidentului, la ora transmiterii acestei ştiri fiind căutat de poliţişti.

  • Preşedintele Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei, a anunţat vineri, pe site-ul forului, că demisionează din funcţie pentru că nu mai doreşte "ceartă şi polemici", considerând că liniştea va ajuta acest sport să depăşească problemele cu care se confruntă.