Mama lui Gigină, un nou mesaj dureros: ''Copilul meu cu gâtul retezat, plin de sânge"

Ultima actualizare:

    Bogdan Gigină a murit în octombrie 2015, după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă în timp ce deschidea coloana oficială a fostului ministru Gabriel Oprea FOTO: Arhiva personală
Bogdan Gigină a murit în octombrie 2015, după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă în timp ce deschidea coloana oficială a fostului ministru Gabriel Oprea FOTO: Arhiva personală

Mama lui Bogdan Gigină, polițistul mort în toamna lui 2015 în timp ce deschidea coloana oficială a lui Gabriel Oprea, nu poate trece peste șocul pierderii unicului fiu și face o nouă serie de mărturii cutremurătoare.

Carmen Gigină nu are liniște după moartea băiatului ei, Bogdan Gigină, mai ales că Gabriel Oprea a fost salvat luni (19 septembrie) de votul senatorilor, pentru neînceperea urmăririi penale formulate de DNA.

Femeia a publicat un nou mesaj dureros pe pagina personală de Facebook, marți seară. Ea a povestit momentul terifiant în care și-a văzut copilul mort, la Spitalul Universitar din Capitală. Mama lui Gigină și-a arătat încă o dată nemulțirea de faptul că Oprea nu va fi niciodată tras la răspundere pentru moartea lui Bogdan. Iată cum sună mesajul acesteia:

„Nu am vrut până acum să vorbesc despre trăirile noastre; acum vreau ca toţi cei care ne-aţi „condamnat” să înţelegeţi de ce nu am făcut-o. Sunt lucruri greu de spus şi greu de imaginat pentru voi care sunteţi părinţi. În seara zilei de 20 octombrie 2015, în urma telefonului primit la ora 19:02 am alergat către Spitalul Universitar. Cel care ne-a anunţat de accident repeta „nu pot să cred că s-a întâmplat asta, nu pot să cred…” Soţul meu şi-a îmbrăcat un trening peste pijama şi a plecat către spital… eu m-am blocat, nu reuşeam să mă îmbrac… eram… paralizată… I-am spus să alerge soţului meu… „am să ajung cu un taxi, nu mă astepta… du-te lângă băiat”. Am ieşit în stradă căutând un taxi… greu de găsit… afară ploua torenţial. Am pornit către zona Unirii spunând rugăciuni pentru viaţa copilului meu. Nu îmi păsa că oamenii se opreau şi mă priveau ca pe un om debusolat, nu-mi păsa… decât de el , de copilul meu, imploram Divinitatea ca el să fie bine'', a relatat Carmen Gigină, pe Facebook.

Ea a mai adăugat: ''În momentul în care am intrat în spitalul Universitar am avut impresia că toată lumea mă cunoaşte. Cel de la intrare m-a întrebat: „Sunteţi mama poliţistului accidentat? Mi-a arătat uşa unde copilul meu era resuscitat. Am intrat şi acolo am găsit un copil, copilul meu complet desfigurat, cu gâtul retezat, cu chipul plin de sânge, pardoseala era plină de sânge; M-am prăbuşit la picioarele lui, sărutându-le şi strigându-l. Încă avea şosetele ude în picioare. M-am trezit ridicată brusc şi zguduită de umeri… medicul de garda plângea şi încerca să mă facă să înţeleg că nu se mai poate face nimic. M-am prăbuşit din nou la picioarele copilului meu, implorând şi privind oamenii care deşi ştiau că nu se mai poate face nimic pentru el nu voiau să renunţe. Nu am să uit niciodată cum acei oameni încercau imposibilul, nu am să uit lacrimile care li se înodau sub barbă… Astăzi privesc, privim neputincioşi la nedreptatea făcuta sufletului copilului nostru”.

Gabriel Oprea: ''Am trăit un coşmar''

Gabriel Oprea a scăpat de urmărirea penală în cazul morții polițistului Gigină: „Nu conduceam eu, aveam viteza legală. Din păcate s-a întâmplat această tragedie, un tânăr poliţist a căzut în una din cele trei gropi din centrul Capitalei. Nici nu puteam să discut cu tânărul coleg de pe motocicletă. Am trăit un coşmar. Am căutat să îmi fac datoria. De toate aceste probleme vizavi de itinerariu se ocupă Poliţia Rutieră. Repet, aflat pe bancheta din spate nu puteam să comit această ucidere din culpă. Cred că ceea a determinat tragedia sunt cele trei gropi, cred că în această direcţie trebuie să îndreptăm atenţia. Vă rog să votaţi împotriva solicitării DNA'', a precizat Oprea înainte de a se vota.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net