Mama lui Adrian Năstase a murit la vârsta de 90 de ani

adrian_nastase_si_mama_lui.jpg

Mama lui Adrian Năstase a murit
Foto Blog Adrian Năstase

Adrian Năstase și membrii familiei sale au parte de o zi foarte tristă. Mama lui Adrian Năstase a decedat sâmbătă, 14 iulie. Adrian Năstase a publicat un mesaj pe blogul personal în care a anunțat faptul că mama lui s-a stins din viață.

Mama lui Adrian Năstase avea 90 de ani, iar cu timpul, în ultima perioadă, se simțea din ce în ce mai rău. „Sărbătorirea Zilei nationale a Frantei din acest an imi va rămâne adânc in memorie. Astăzi s-a stins din viată mama mea. Implinise, de curând, 90 de ani. S-a topit incet, in ultimile luni. La spital. nu mai putea să-mi vorbească. Mă privea fix cu ochii ei incredibil de albastri si-mi aducea aminte de căte si prin câte am trecut impreună”, a fost începutul de mesaj redactat pe blogul personal.

Adrian Năstase și mama lui au avut o relație foarte apropiată, iar el a împărtășit cititorilor săi câteva dintre amintirile cele mai plăcute alături de mama lui.

„Poate că imi povestea cum mă ducea, in clasele primare, la scoala din curtea Catedralei Sf. Iosif, asteptând apoi să termin orele. Veneam, impreună, in fiecare zi, pe vreme frumoasă sau urâtă,  din zona Colentinei, urcând in tramvaiul 21 si apoi  in autobuzul  care ajungea la Sala Palatului. Sau poate că imi povestea cum s-a izolat in casă, refuzand să vadă pe cineva cât timp am fost la Jilava. Amintirile acestea nu pot fi impărtăsite altcuiva. Poate totusi atunci când il va reintâlni pe tatăl meu, plecat cu 23 de ani mai devreme… Vreau să cred că au fost totusi si momente de bucurie in viata ei plină de sacrificii – realizările (câte au fost) ale surorii mele si ale mele, apropierea de nepotii Andrei, Mihnea si Anda, strănepotul din cea de-a patra generatie. Să-ti găsesti linistea, scumpa mea mamă si să ne ocrotesti, de acolo de sus, asa cum ai făcut-o si până acum!”, a continuat el.

loading...
Loading...

Citește și

  • “Hai afară la zăpadă!”. Poate cea mai folosită replică zilele acestea, asta după ce Bucureştiul a fost acoperit de nămeţi. Fotoreporterii Click! au vrut să vadă cum au reacţionat vedetele când s-au trezit cu troienele în faţa casei, garajului sau pe maşină. Concluzia: majoritatea n-a pus osul la treabă.

  • adrian nastase cuba trabuc

    Fostul premier Adrian Năstase a făcut publice imagini cu el din vacanţă, într-o ipostază altfel decât ne-a obişnuit până acum. Omul politic este complet relaxat pe plajă, aceasta fiind o altă faţă a lui comparativ cu întâlnirile oficiale în care poartă costum şi cravată.