Mama gemenilor morți la Ploiești, scandal la tv! A sărit sărit la bătaie în timul unei emisiuni

Ultima actualizare:

    Andreea și-a lăsat copiii nesupravegheați, iar aceștia au căzut de la etajul 10Foto: Antena 3
Andreea și-a lăsat copiii nesupravegheați, iar aceștia au căzut de la etajul 10Foto: Antena 3

Mama gemenilor din Ploieşti care au murit după ce au căzut de la etajul 10 al blocului în care locuiau a provocat un adevărat scandal la tv! Invitată la emisiunea „Acces Direct”, unde se afla și prietena ei, femeia a sărit să o bată pe aceasta din urmă.

La începutul emisiunii, în platou era doar Alina, prietena tinerei care și-a pierdut cei doi copilași în seara zilei de 11 august. Cele două femei locuiau împreună în apartamentul din Ploiești, iar în momentele tragediei chiar se aflau în locuință, însă în camera diferite.

Spiritele s-au încins în platou în momentul în care Andreea, mama gemenilor, și-a făcut apariția în emisiune. Alina a afirmat că mama gemenilor a fost o femeie răutăcioasă și că, de-a lungul vieții, nu a știut altceva decât să țipe. Când Andreea a auzit cum vorbește femeia despre ea, s-a ridicat de pe canapea, cu palma îndreptată către Alina, conform dcnews.ro.

Deși spusese că se simte rău, ba chiar ceruse o pastilă și un pahar cu apă, când toată lumea credea că s-a calmat, Andreea a răbufnit și s-a dus spre prietena ei, amenințând-o. 


    Andreea a vrut să o bată pe prietena ei în timpul emisiunii tvFoto: captură Antena 1
Andreea a vrut să o bată pe prietena ei în timpul emisiunii tvFoto: captură Antena 1

Mirela Vaida: „Nu vreau să văd prostituate care se bat la mine în platou!”

Prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida, le-a cerut celor două să se calmeze și să lase războaiele. „Parcă am știut că se va întâmpla asta! V-am zis de la început că va fi greu cu amândouă în platou. Nu vreau să văd două prostituate, care se acuză de droguri una pe alta, că se bat în platou. Eu nu îmi doresc să aflu decât ce s-a întâmplat cu cei doi copii. Pe mine nu mă interesează că se păruiesc două prostituate. Pe copiii ăia nu îi mai aduce nimeni la viață. Din punctul meu de vedere, nu aveți ce împărți decât banii de la boșorogi, asta așa ca să o citez pe Alina aici de față. Eu aici vorbesc de moartea celor doi copii! Despre asta și nimic mai mult”, a zis Mirela Vaida.

Andreea era live pe Facebook în timpul tragediei 

Andreea mai are un băiețel în vârstă de 5 ani, care acum se află în grija tatălui. Ea este cercetată pentru ucidere din culpă, după moartea gemenilor. În momentul accidentului din 11 august, mama copiilor se afla în dormitor împreună cu băiatul în vârstă de 5 ani și era în live pe Facebook. În acest timp, gemenii în vârstă de 2 ani erau în camera alăturată, nesupravegheaţi. În aceste condiții, micuții au reuşit să se urce pe o masă aflată lângă fereastră și au căzut. Cele două femei din apartament, mama copiilor şi prietena ei, au aflat despre tragedie abia când un echipaj de poliţie a sunat la uşă să anunţe vestea cumplită. Andreea a fost internată la secţia de psihiatrie în stare de șoc imediat după ce a primit vestea despre moartea copiilor săi, în seara de 11 august. Ea a fost externată la cerere pentru a putea asita la înmormântare şi de atunci se află la domicilul părinţilor săi, într-o comună din Prahova. 

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/video-ea-este-andreea-mama-gemenilor-morti-din-ploiesti-copiii-au-cazut-de-la-etaj

https://www.click.ro/news/national/mama-gemenilor-morti-la-ploiesti-acuzata-de-ucidere-din-culpa

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net