Mama femeii sechestrate în Italia: «Întrebam şi pomii despre Mihaela»

Ultima actualizare:

    Maria Trofoşilă,  o mamă lovită  de soartă
Maria Trofoşilă, o mamă lovită de soartă

Bucurie şi durere! Acestea au fost sentimentele prin care a trecut Maria Trofoşilă, când a aflat că poliţiştii italieni au găsit-o pe fiica ei, sechestrată, lovită şi violată, timp de zece ani, în casa ororilor din Calabria (Italia). Femeia e fericită să afle că Mihaela Maricela trăieşte, dar suferă din cauza patimilor la care a fost supusă fiica ei de italianul în vârstă de 52 de ani.

N-a avut linişte, timp de zece de ani, fiindcă era frământată de soarta fiicei sale, despre care nu mai ştia nimic! Maria Trofoşilă, mama Mihaelei Maricela, tânăra abuzată timp de zece ani de italianul Aloisio Francesco Rosario Giordano, refuza să creadă că fiica sa a murit. Femeia din comuna constănţeană Cerchezu a plecat în urmă cu câţiva ani în Peninsulă, încercând să dea de urma Mihaelei. Absolventă de opt clase, fata părăsise România în 2007, când avea 19 ani.

„A plecat ca să-şi scape familia din sărăcie. O perioadă mi-a trimis bani, diferite sume, când 150 de euro, când 100 de euro, pentru lapte şi scutece necesare copilului ei, pe care îl creşteam eu, apoi nimic“, povesteşte mama tinerei pentru adevarul.ro. 

Neputincioasă, femeia a decis să refacă drumul fetei dispărute. Maria Trofoşilă a stat trei luni în Italia şi a încercat s-o găsească pe Mihaela. „Am fost în Italia cu nişte vecini de aici, care lucrau acolo. M-am dus şi eu la muncă, dar mai mult ca să caut fata. Am intervenit la adresa de la care primeam eu banii, dar nimic. Am pus poze cu ea pe stâlpi, dar nimeni nu o văzuse“, îşi aminteşte femeia. O problemă de sănătate a obligat-o pe Maria Trofoşilă să se întoarcă în România: hernie inghinală. Nemaiputând să muncească în Italia, femeia a revenit la Cerchezu.   

„Ce-o fi suferit sufleţelul ei acolo, Doamne! Nici noi nu suntem bine aici, dar mi s-a frânt sufletul! Deşi copiii nu sunt făcuţi de bunăvoie, vreau să vină cu toţii acasă sănătoşi. Să-i spăl eu cu mânuţele mele. Că am aşteptat atâţia ani! Să le dea Dumnezeu sănătate autorităţilor care au găsit-o. Că eu am întrebat şi păsările cerului. Mă opream la pomi şi întrebam: «Oare nimeni nu a văzut-o, nimeni nu a auzit-o?»“, încheie, plângând, femeia.   

Miros insuportabil în «Casa ororilor»

Mihaela şi cei doi copii rezultaţi în urma violurilor au fost descoperiţi de carabinieri miercuri, după ce tânăra a stat zece ani sechestrată într-o localitate din sudul Italiei. Din 2007, românca, acum în vârstă de 29 de ani, a fost prizonieră într-o pivniţă, fiind violată şi bătută. “Casa ororilor” n-avea curent electric, iar şoarecii mişunau peste tot. Carabinierii au fost obligaţi să poarte măşti, întrucât duhoarea era insuportabilă. Tânăra era bătută, nu mai făcuse baie de un an, iar rănile de pe corp erau cusute cu fir pescăresc. Bărbatul a fost arestat de carabinieri.

Click spune

simeon stalpnicul png

Publicaţia italiană ilpost.it a obţinut o fotografie a agresorului. În 1995, Giordano a fost condamnat şi a stat aproape cinci ani în închisoare pentru o faptă similară. Italianul a fost găsit vinovat pentru că a sechestrat, la acea vreme, o altă tânără, care avea 23 de ani, care a fost, de asemenea, supusă unor chinuri de neimaginat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net