Mama Elenei Udrea a plecat în Costa Rica

Ultima actualizare:

    Adrian Alexandrov va pleca luni în Costa Rica pentru a-şi înregistra fiica
Adrian Alexandrov va pleca luni în Costa Rica pentru a-şi înregistra fiica

Sosesc „ajutoare” pentru Elena Udrea. Fostul ministru fugit în Costa Rica pentru a scăpa de condamnarea la şase ani de închisoare a luat pe toată lumea prin surprindere, devenind mămică mai devreme cu aproape o lună decât era programată naşterea. Mama ei, Maria Veliceasa, a plecat vineri dimineaţă de urgenţă în Costa Rica, iar tăticul Adrian Alexandrov urmează să plece luni.

Elena Udrea a devenit mămică joi, în jurul orei 14, ora României (ora locală 5 dimineaţa). Aceasta a născut natural o fetiţă perfect sănătoasă, cu o greutate normală, la spitalul privat Cima, din San Jose, acolo unde mergea constant la controale. Micuţa Eva Maria s-a grăbit să-şi cunoască familia, având în vedere că trebuia să vină pe lume abia peste o lună, în jurul datei de 25 octombrie. Fericitul eveniment a însemnat o schimbare de plan pentru rudele din România ale Elenei Udrea. Mama sa, în vârstă de 67 de ani, Maria Veliceasa, şi-a rezervat imediat biletul de avion, iar vineri de dimineaţă a plecat spre Costa Rica pentru a-şi îmbrăţişa nepoţica. Tatăl micuţei, Adrian Alexandrov, va pleca luni să-şi vadă copilul şi iubita şi să facă toate actele necesare.

Familia vine s-o ajute pe proaspăta mămică
Familia vine s-o ajute pe proaspăta mămică

”Toţi au fost surprinşi de moment. Îşi programaseră plecarea luna viitoare, însă iată că totul s-a dat peste cap. Elena este sănătoasă, fetiţa la fel. Totul decurge normal”, a declarat pentru Click! o persoană din anturajul Elenei Udrea. Conform aceloraşi surse, naşterea la spitalul din San Jose a costat-o pe fosta politiciană în jur de 5.000 de euro, ea bucurându-se de toată atenţia unei echipe de specialişti. 

Elena Udrea se află în Costa Rica de la începutul acestui an, ea cerând azil politic în această ţară. Fostul ministru al turismului a fost condamnat definitiv la şase ani de închisoare cu executare în dosarul ”Gala Bute” pentru luare de mită şi abuz în serviciu. Avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, a declarat joi pentru news.ro  că ”nu există nicio şansă să fie extrădată, pentru că fetiţa va primi cetăţenie costaricană, iar statul Costa Rica protejează copiii şi nu permite separarea de mamă”.

image
image
image
image
image
image
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net