Mama Elenei Udrea, în lacrimi la puşcărie. Maria i-a adus fiicei sale haine şi apă plată la arest FOTO EXCLUSIV

udrea.jpg

elena udrea a plans cand si-a vazut mama
Fostul ministru a primit haine comode, apă şi fructe

Ieri, pentru Elena Udrea a fost cel mai emoţionant moment de când a fost arestată. Fostul ministru al turismului a fost vizitată de mama ei, iar când s-au revăzut cele două au izbucnit în plâns.

Elena Udrea se află de trei zile în arestul Poliţiei Capitalei. Abia ieri a putut primi vizite, iar prima care a venit a fost mama ei, Maria Veliceasa. Aceasta a ajuns în jurul orei 9.30 şi a zăbovit circa două ore. A venit însoţită de şofer care a cărat mai multe sticle de apă plată şi o geantă.

mamaintrare.jpg

Mama Elenei, Maria Veliceasa, la intrarea în arestul Capitalei

Reporterii Click! au aflat de la apropiaţii Elenei Udrea că revederea a fost foarte emoţionantă. Maria Veliceasa a izbucnit în plâns când şi-a văzut fata în arest, iar Elena Udrea a recţionat la fel când a văzut cât de mult suferă mama ei când a văzut-o în detenţie. Surprinzător, prima care şi-a revenit a fost Elena Udrea care a îmbărbătat-o şi pe mama ei. Reporterii Click! au aflat că fiica i-a spus mamei că ea este puternică şi încrezătoare că totul va fi bine, ceea ce ar trebui să facă şi mama ei.

apa.jpg

I-a adus fiicei ei mai multe plase și un bax cu apă

Maria Veliceasa a adus în arest tot ce i-a cerut fata ei, aflată la mare necaz: haine comode, încălţăminte sport, fructe, apă, cereale şi batoane dietetice. ”Elena ţine dietă. Sub nici o formă nu mănâncă picant, grăsimi, chiftele. În schimb, consumă multe fructe şi produse dietetice”, ne-a explicat una dintre puţinele prietene care este alături de ea în aceste momente.

mamaiesire.jpg

La plecare, părea marcată după întâlnirea cu Elena Udrea

De asemenea, Elena Udrea a vrut un costum pe care să îl poarte marţi dimineaţă, când va merge din nou în faţa magistraţilor, care vor judeca contestaţia la măsura arestului preventiv. 

cumama.jpg

Elena are o relaţie foarte bună cu mama ei

Prietena fostei candidate la fotoliul de la Cotroceni, Ruxandra Dragomir, crede că Elena Udrea nu are ce căuta după gratii şi că magistraţii o vor elibera. ”Elena este un caracter puternic, o femeie puternică, nu se lasă aşa uşor. Aşteaptă decizia de luni, sperăm să fie una favorabilă. Nu se lasă intimidată şi continuă să lupte” ne-a spus fosta jucătoare de tenis.

Vrea să renoveze toaleta din celulă

Înainte de a îşi revedea mama, Elena Udrea şi-a exprimat dorinţa să renoveze toaleta din celula în care se află acum. Surse apropiate ne-au confirmat această decizie, dar au precizat că Elena Udrea este convinsă că marţi va fi liberă, dar ar dori să facă un gest frumos pentru următoarele ”locatare” care vor ajunge în acelaşi loc.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1