Mama acuzată de răpire a slăbit 7 kilograme în puşcărie

Ultima actualizare:

    Anamaria Nedelcu, mama arestată pentru că a fugit din Canada ca să-şi protejeze  copilul de tatăl violent, a trăit momente de coşmar în cele opt zile petrecute după gratii
Anamaria Nedelcu, mama arestată pentru că a fugit din Canada ca să-şi protejeze copilul de tatăl violent, a trăit momente de coşmar în cele opt zile petrecute după gratii

A fost smulsă de lângă copiii săi şi aruncată într-o celulă. Cele opt zile petrecute în arest preventiv i-au părut ani. A plâns, s-a rugat, a răbdat de foame. Anamaria Nedelcu, mama încătuşată pentru că a fugit cu fiul de un tată violent, este liberă şi ne-a povestit coşmarul de după gratii.

Iubirea de copil este un păcat, dacă e să ne luăm după decizia judecătoarei care a avut sufletul să o trimită după gratii pe Anamaria Nedelcu (43 de ani). Un păcat care au costat-o pe femeie opt zile de carceră. A plâns zi şi noapte şi l-a implorat pe Cel de Sus să o scoată de acolo ca să poată fi lângă micuţii ei. Ruga i-a fost ascultată şi după o săptămână de puşcărie, Anamaria e din nou acasă.

simeon stalpnicul png

”Ce am trăit acolo nu se poate explica în cuvinte. A fost cumplit! Mă gândeam că n-am să-mi mai văd copii niciodată, iar condiţiile în care am stat sunt inumane. Eram cinci femei într-o celulă mică, ţinute fără apă şi cu hrană care semăna mai degrabă a lături. Dimineaţa, la ora 9.00, ne dădeau o mânuţă de marmeladă cu doi biscuiţi, la ora 14.30, o apă cu nişte legume, care cică era ciorbă, şi un ghiveci, iar seara varză fiartă. Noroc cu colegele mele că mi-au mai dat din mâncarea primită de la familie, altfel muream de foame. Şi aşa, am slăbit şapte kilograme în opt zile. Cad pantalonii de pe mine”, ne-a spus Anamaria Nedelcu.

Joi seară, magistraţii de la Curtea de Apel au eliberat-o. Abia după miezul nopţii a ajuns acasă, când copiii ei dormeau. Dimineaţă, însă, a fost moment de bucurie.

”Au sărit în braţele mele. Nu mai vreau să fiu despărţită de ei niciodată”, ne-a mărturisit femeia, cu ochii înlacrimi. Săptămîna viitoare, pe 25 aprilie, are de trecut încă un hop. Se judecă cererea de extrădare în Canada, de acolo de unde a fugit cu fiul său, Anthony, de frica bătăilor primite de bărbatul pe care l-a crezut jumătatea ei. ”Nu va fi o decizie definitivă, dar dacă va fi una negativă pentru noi şi se va menţine şi după recurs, pe Anamaria o vor aşteapta în Canada 10 ani de puşcărie”, ne-a explicat avocatul Adrian Amuza, cel care o apără.  

Tatăl băiatului vrea să-l ia în Canada

simeon stalpnicul png

Maximo Sierra Munoz (40 de ani), de origine dominicană, a venit în România imediat ce a aflat că cea care i-a fost iubită  timp de şapte ani a fost arestată. Gândul lui a fost să ia băiatul şi să se întoarcă în Canada. Nu a reuşit, astfel că s-a dus glonţ la Protecţia Copilului sector 4 şi la executorul judecătoresc. ”Înainte sau după Paşte ne vom prezenta la DGASPC ca să avem o întâlnire, în prezenţa psihologului, cu executorul şi cu tatăl copilului. Ei ne somează să le predăm băiatul, dar nu e atât de simplu. Copilul trebuie consiliat de psiholog”, ne-a declarat acocatul Adrian Amuza.  

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net