MAI, prima declarație despre moartea polițistului Bogdan Gigină

oprea.jpg

gabriel oprea politist bogdan ginina
Gabriel Oprea nu crede că demisia de onoare este ceva firesc şi indicat în acest moment
Foto: Mediafax

După cinci zile de tăcere, Ministerull Afacerilor Interne a transmis, duminică (25 octombrie), prima declarație oficială privind ancheta morții polițistului Bogdan Gigină, care a căzut într-o groapă, în timp ce îi deschidea drumul lui Gabriel Oprea. MAI susține că ministrul nu poate da detalii pe acest subiect înainte de finalizarea anchetei.

"Ca răspuns la solicitările mass-media referitoare la circumstanţele producerii accidentului din seara zilei de 20 octombrie a.c., în urma căruia şi-a pierdut viaţa poliţistul Bogdan Cosmin Gigină, Direcţia Informare şi Relaţii Publice transmite următoarele: Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a deschis, la data de 20 octombrie a.c., o anchetă în care se fac cercetări privind cauzele şi împrejurările producerii accidentului. Potrivit prevederilor Codului de Procedură Penală, privind Competenţa Procurorului, "procurorul conduce şi controlează nemijlocit activitatea de urmărire penală a poliţiei judiciare şi a organelor de cercetare penală speciale, prevăzute de lege", se arată în comunicatul transmis de MAI.

Ministerul Afacerilor Interne a mai precizat că, potrivit prevederilor legale, MAI și reprezentații săi, inclusiv ministrul nu au voie să facă declarații publice pe acest subiect, înainte de finalizarea anchetei în cauză, potrivit Mediafax.

bogdan_gigina.jpg

bogdan gigina
Bogdan Gigină și-a pierdut viața după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă
Foto: Mediafax

 

Marți seară (20 octombrie), a murit polișistul Bogdan Gigină, care făcea parte din coloana oficială a lui Gabriel Oprea. După tragedie, Gabriel Oprea nu a avut niciun fel de reacție, deși multe voci îi cer explicații și chiar demisia.  Sâmbătă (24 octombrie), peste 300 de motocicliști au aprins lumânări și au păstrat un moment de reculeger în memoria polițistului Bogdan Gigină

Loading...
 
 

Citește și

 • gabriel oprea politist bogdan ginina

  Noi mărturii halucinante au apărut în cazul polițistului care a căzut cu motocicleta în groapă, în timp ce îi deschidea drumul ministrului de interne Gabriel Oprea. Potrivit unor surse din Poliție, motocicletele nu au mai fost reparate de foarte mult timp, iar cei care investesc în piese de schimb sunt chiar polițiștii care le folosesc.

 • gabriel oprea politist bogdan ginina

  „De ce are nevoie Gabriel Oprea de coloana oficială?”, aceasta este întrebarea de pe buzele tuturor. În timp ce opinia publică îi cere demisia, ministrul de interne tace mâlc, după ce un polițist care îi deschidea drumul a murit, marți (20 octombrie). La rândul său, Victor Ponta încearcă să evite întrebările jurnaliștilor cu privire la acest caz.

 • Secretarul general al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor care l-a apărat pe Gabriel Oprea în cazul poliţistului mort Bogdan Gigină (28 de ani) a fost filmat în timp ce se distra la o petrecere a UNPR, partidul condus de vicepremier.

 • gabriel oprea

  Un întreg val de critici a apărut pe reţelele de socializare la adresa ministrului de Interne, Gabriel Oprea, după ce poliţistul aflat în faţa "coloanei oficiale", Bogdan Gigină (28 de ani) de la Brigada Rutieră şi-a pierdut viaţa în misiune.

 • politist omagiat

  Aproape 300 de motociclişti au aprins lumânări şi au păstrat un moment de reculegere, sâmbătă seară, 24 octombrie, la locul unde a murit poliţistul Bogdan Gigină, care însoţea coloana oficială a ministrului Gabriel Oprea.

 • politistul decedat bogdan gigina

  Bogdan Cosmin Gingină a decedat la vârsta de numai 28 de ani după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă săpată pentru lucrări la rețeaua de gaze. Incidentul a avut loc marți (20 octombrie), în jurul orei 19.00. Autoritățile au început o anchetă în cazul bărbatului decedat, iar ulterior s-a descoperit faptul că acesta făcea parte din coloana oficială a ministrului de Interne Gabriel Oprea.