Mai multe persoane au fost ridicate și duse la Poliție după protestul din Piața Victoriei

Ultima actualizare:

    Momentul în care jurnalistul german a fost ridicatFoto Youtube
Momentul în care jurnalistul german a fost ridicatFoto Youtube

Protestul din Piața Victoriei de miercuri seară, 20 iunie, a întâmpinat dificultăți deoarece mai mulți oameni au fost ridicați de jandarmi și au fost duși la secția de poliție. Protestatarii au scandat „Ultima soluție: încă o revoluție!”, iar motivul pentru care ei s-au aflat în centrul Capitalei a fost modificarea codurilor penale. Bulevardul Kiseleff a fost blocat pe parcursul protestului deoarece oamenii au început să se îmbrâncească cu jandarmii și au ajuns în stradă, nelăsând traficul să decurgă normal.

Un junralist german, Paul Wagner, a fost ridicat de jandarmi și a fost urcat într-o dubă, alături de alte persoane. Protestul a durat mai bine de cinci ore, timp în care protestatarii au scandat "Rezistăm, nu plecăm", "PSD, ciuma roşie", "Demisia", "Dragnea, nu uita, România nu-i a ta", "Libertate" sau "Hoţii", iar în piaţă a fost afișat un banner de dimensiuni mari cu mesajul "Curtea Constituţională a penalilor", conform Digi24.ro.

În total au fost ridicate 8 persoane de jandarmerie pentru a fi duși la Poliție, iar jurnalistul german care a fost transportat alături de celelalte persoane a mărturisit că nu i s-a întâmplat niciodată să fie dus la poliție după un protest. 

„Eu fiind neamţ şi nu am fost niciodată în situaţia asta, nu am fost la nicio Secţie de Poliţie din România niciodată. Nu am înţeles. Chiar nu pot să zic ce scria în procesul verbal şi după a făcut alt proces verbal cu avertismentul, după mi-a făcut un proces cu amenda. 500 de lei au zis, dar ştiu eu, doar ce a zis agentul constatatar. Mai mult nu ştiu”, a spus Paul Arne Wagner, jurnalist Passport Productions, pentru Digi24.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net