Magazinul Mitropoliei Olteniei din Craiova, jefuit de trei minori

politia_4.jpg

Mașina de poliție
Individul ar fi fost extrem de recalcitrant și i-ar fi amenințat cu toporul
Foto: Arhivă Click

Trei tineri cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani au spart în noaptea de miercuri spre joi magazinul de obiecte bisericești al Mitropoliei Olteniei din Craiova. Aceștia au furat din magazin 500 de lei, potrivit Mediafax.

Poliţişti din cadrul Secției 3 Craiova au fost sesizați, în noaptea de miercuri spre joi, 16 ianuarie, de dispeceratul unei firme de pază din Craiova, cu privire la faptul că la un magazin de obiecte bisericești din Craiova s-a declanşat alarma.

Polițiștii care au ajuns la fața locului au constatat că ușa de acces în magazin este forțată și deschisă. Autorii spargerii au fost opriţi şi identificaţi de poliţişti, stabilindu-se că este vorba de o fată şi doi băieţi cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani, din Craiova.

De asemenea, poliţiştii au găsit asupra celor trei suma de 500 de lei, bani care ar fi fost furați din magazin.

„Suma a fost restituită persoanei vătămate, iar poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Potrivit unor surse locale, în magazinul Mitropoliei Olteniei, de unde adolescenții au furat 500 de lei, se mai aflau peste 10 mii de lei, bani pe care minorii nu i-au găsit. Aceleași surse au precizat, pentru MEDIAFAX, că cei trei adolescenți au mai spart și alte magazine, de unde au furat diverse lucruri, potrivit Digi 24.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1