Magazin online de fapte bune. Cum faci cadouri din fața calculatorului

Ultima actualizare:

    La magazinul de fapte bune, oamenii cu suflet mare fac donații în produse, care apoi se vând online. Cu banii strânși sunt ajutate persoanele în nevoieFOTO: adevarul.ro
La magazinul de fapte bune, oamenii cu suflet mare fac donații în produse, care apoi se vând online. Cu banii strânși sunt ajutate persoanele în nevoieFOTO: adevarul.ro

Magazin online de fapte bune este un concept caritabil revoluționar. Oamenii cu suflet mare fac donații în produse, care apoi se vând online. Cu banii strânși sunt ajutate persoanele în nevoie. Se întâmplă în Galați, cu circa 300 de voluntari.

La magazinul online de fapte bune, Leru.ro, se fac donații: mâncare, bani, dulciuri, haine. Obiectele și produsele se vând tot pe Leru.ro, iar banii ajung la persoanele nevoiașe. De asemenea, sunt multe firme care donează servicii.

Pentru prima oară,  ideea magazinului online de fapte bune a fost promovată de Fundaţia Comunitară Galaţi în preajma Sărbătorilor de Iarnă. Pentru că s-a dovedit un succes, conceptul este relansat în februarie 2020, scrie adevarul.ro.

Prima platformă online de fapte bune, Leru.ro, se relansează cu ocazia sărbătorilor de Dragobete, pentru a menţine dărnicia şi spiritul sărbătorilor de iarnă pe tot parcursul anului.

Campania din decembrie, iniţiată de OpenHub în parteneriat cu Thecon şi Fundaţia Comunitară Galaţi a fost un real succes, înregistrând un total de 2.451 de produse şi servicii donate, 38 de firme implicate în campanie şi a generat donaţii de peste 13.000 de lei.

Cum faci cadouri din fața calculatorului

Totul a fost posibil cu implicarea voluntară a 50 de specialişti care au pus la punct platforma într-o singură noapte, denumită Noaptea Elfilor.

”Gălăţenii generoşi care îşi doresc să contribuie la cumularea lerului de primăvară pot dona produse, servicii şi chiar experienţe prin completarea formularului de contact aflat pe site sau direct la partenerii noştri în această campanie, care să fie apoi comercializate pe siteul Leru.ro”, spun cei de la Fundaţia Comunitară.

Fundaţia Comunitară Galaţi este o organizaţie neguvernamentală care mobilizează resurse şi le direcţionează spre nevoi identificate în comunitate. După ce a funcţionat un an şi jumătate ca Grup de Iniţiativă, Fundaţia Comunitară Galaţi a căpătat personalitate juridică în octombrie 2015, scrie adevarul.ro.

Citește și:

Preot din Constanţa ridică un centru pentru copii abandonaţi şi femei abuzate

Program umanitar Crucea Roşie: ”Donați medicamente!”

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net