«M-au violat pe patul de spital!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

S-a întors din Italia să petreacă Paştele catolic împreună cu familia. În timpul slujbei de Înviere, în noaptea de sâmbătă spre duminică, i s-a făcut rău şi a ajuns la spital. A fost sedată şi ţinută într-o rezervă unde, timp de câteva ore, s-au perindat mai mulţi bărbaţi. Când şi-a revenit, tânăra a acuzat că fusese violată.

Maria Sebi (20 de ani) a ajuns la Spitalul din Roman în jurul orei 2.25. Le-a spus medicilor că a leşinat în biserică, iar aceştia i-au pus perfuzii. Tânăra a fost dusă de un asistent într-o cameră de rezervă, pentru că, spun medicii, camera de gardă era ocupată.

ORA 5:25- Infirmierul Ioan Liţă a stat cel mai mult în rezerva tinerei şi este considerat principalul suspect

simeon stalpnicul png

Imaginile au fost surprinse pe camerele de supraveghere din spital. După aproape 3 ore, la ora 5.50, Maria a părăsit rezerva spitalului clătinându-se vizibil şi a mers la poliţie reclamând că a fost violată.

 ORA 2:43- Maria este dusă într-o rezervă de un asistent

simeon stalpnicul png

„Cât eram în acea cameră am simţit o durere «jos», dar nu mi-am dat seama de unde venea. Intrau şi ieşeau bărbaţi din salon. Când mi-am revenit, am văzut că nu mai aveam chiloţii pe mine. Atunci am înţeles că am fost abuzată", a spus tânăra.

ORA 3:10 - Un infirmier a ieşit din salonul fetei unde a stat mai mult de10 minute

simeon stalpnicul png

S-a constatat că fata nu avea nici o urmă exterioară de violenţă şi au fost declanşate audierile personalului de gardă. Cercul de suspecţi s-a redus la un infirmier, Ioan Liţă (53 de ani), care a stat mai bine de jumătate de oră în camera unde era tânăra. Probele ADN trimise la Institutul de Medicină Legală vor stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net