Unul din salvamarii ajunşi la spital după bătaia din Eforia Nord: «M-au lovit în tâmplă și mi-au fracturat antebrațul»

salvamari.jpeg

Doi salvatori au ajuns la spital în urma agresiunii

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Şase turişti din Bucureşti au fost audiaţi, după ce au luat la bătaie doi salvamari, duminică după-amiază, pe o plajă din Eforie Nord. „Incidentul s-ar fi produs între un grup de turişti şi salvamari”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Județean (IPJ) Constanţa.

În urma bătăii, doi salvamari, de 44 şi 46 de ani, au ajuns la Spitalul Judeţean Constanţa. Şi doi turişti au acuzat dureri şi au fost transportaţi la unitatea medicală. Gheorghe Vătămănescu e şeful salvamarilor din Eforie şi una dintre victimele conflictului.El a povestit pentru adevarul.ro: „S-a dat prin staţie o intervenţie pe plajă. Erau nişte turişti care cu o zi înainte îl înjuraseră pe salvamarul care a trecut cu ATV-ul în patrulă. Când am ajuns acolo, erau şase persoane care îl fugăreau pe plajă pe colegul meu. Le-am spus să se calmeze. A sărit pe mine unul, pe la spate, m-a luat de gât, altul a venit din faţă şi m-a lovit în tâmplă şi am căzut. Când am vrut să mă ridic, urma să mă lovească din nou şi am băgat mâna pentru a mă proteja. Mi-a fracturat antebraţul”. Salvamarul are și umărul dislocat. Cert este că a suferit o dublă fractură şi va intra în operaţie.

Alături de Vătămănescu a venit un alt coleg, care a fost lovit cu o sticlă în cap. „Oamenii de pe plajă au intervenit, dar după ce am încasat loviturile”, adaugă Vătămănescu. „De patru ani sunt pe plaja din Eforie, dar n-am mai avut astfel de conflicte grave. Au mai fost incidente în care salvamarii să fie loviţi, dar nu  încât să se ajungă la spital”, încheie salvatorul.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul