«M-am trezit din comă când am auzit că plânge Picky după mine!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Le-au fost alături stăpânilor mai bine de patru ani. Picky si Isaura, doi câini, corcituri de pechinezi, au crescut într-o familie din Timişoara. Mai mult, Picky i-a salvat viaţa stăpânului. Acum, însă patrupedele trebuie să îşi găsească alţi stăpâni.

Tristeţe mare în familia Zamfir. Viorica (75 de ani) şi Gheorghe (80 de ani) sunt nevoiţi să se despartă de cei doi câini şi să le caute alţi stăpâni. Oamenii sunt bătrâni şi spun că nu mai pot avea grijă de patrupede.

“Ne-au fost de ajutor şi pe post de so­nerie. Noi nu mai auzim bine, iar când sună cineva la uşă sau la telefon ei latră” Viorica Zamfir

simeon stalpnicul png

Bărbatul suferă de diabet şi este imobilizat la pat, iar femeia de abia a ieşit din spital, suferind cu inima şi tensiunea. "Avem câinii din 2008, i-am luat împreună şi sper să rămână tot împreună. Aş face o crimă să-i despart", povesteşte bătrâna despre Isaura şi Picky.

Aceasta spune că el este un câine special, care a fost întotdeauna alături de ei. „Soţul meu a fost în comă, iar Picky nu s-a mişcat de lângă el. Gheorghe şi-a revenit după ce i-am tot povestit de câini", şi-a amintit Viorica Zamfir.

Chiar dacă le vor lipsi cei doi prieteni, soţii Zamfir au decis că este mai bine să renunţe la ei, tot pentru binele lor. "Nu mai pot să îi ţin. Soţul meu plânge după ei. La fel şi eu. Noi nu am avut copii, aşa că nu vă puteţi imagina cum am ţinut la ei. Dar nu mai putem ieşi cu ei. Ei au nevoie de o curte şi de o familie ca noi, care să îi iubească", a mai povestit Viorica.

Aceasta a apelat la ajutorul unei asociaţii pentru a le găsi un stăpân lui Isaura şi Picky. Cei doi metişi, femelă şi mascul, sunt sterilizaţi, vaccinaţi, microcipaţi şi au fost crescuţi în cele mai bune condiţii. Femeia a croşetat chiar şi hăinuţe pentru ca aceştia să nu sufere din cauza frigului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
balcoanele solare jpg
printul philip meghan markle colaj gettyimages jpg
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net