Luptător în Afganistan, arestat pentru că ar fi abuzat sexual o fetiţă de opt ani

militar.jpg

Militar, Afganistan, Irak
Plutonierul adjutant i-ar fi arătat copilei filme porno

A luptat cu talibanii şi petrecut luni întregi în deşert, în două misiuni periculoase, una în 2007, cealaltă în 2010. Plutonierul adjutant Constantin Maxim, care activa la Unitatea Militară 01511 Dej, a ajuns însă după gratii, pentru corupere sexuală a minorilor şi racolarea minorilor în scopuri sexuale.

Un militar originar din Botoşani, luptător în teatrele de operaţiuni din Irak şi Afganistan, s-a trezit cu cătuşe la mâini, fiind acuzat de fapte îngrozitoare.
“În data de 02.09.2016, plutonierul adjutant Maxim Constantin Marius, de la Unitatea Militară 01511 Dej (arma infanterie promoţia 1994), a fost reţinut de poliţia Dej sub aspectul infracţiunilor de corupere sexuală a minorilor şi de racolarea minorilor în scopuri sexuale. Militarul a participat la două misiuni internaţionale: Irak (21.07.2006 - 07.02.2007) şi Afganistan (20.05 - 14.12.2010)”, au declarat reprezentanţii Unităţii Militare 01511 pentru dejeanul.ro. “La această dată, militarul este arestat preventiv pentru o perioadă de 30 zile. Cazul este cercetat de Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj”, se mai arată în comunicat. 

“În ultimele trei - patru luni, bărbatul ar fi abuzat sexual o fetiţă de doar 8 ani care locuia într-un bloc de pe strada Pepineriei. Anchetatorii spun că, în tot acest timp, în repetate randuri, cadrul militar o ducea pe fetiţă în scara unui bloc, în spatele tomberoanelor sau chiar în pădurea Bungar, unde în timp ce îi arăta minorei filme pentru adulţi pe telefon, îşi provoca plăceri”, arată sursa citată.

Plutonierul a fost arestat pentru 30 de zile şi a fost dus la audieri.

 

Loading...

Citește și

  • Copilărie de coşmar pentru o fetiţă de 6 ani, din Breaza, judeţul Prahova. Micuţa ar fi fost violată în repetate rânduri de concubinul mamei sale, de faţă şi cu acordul acesteia. În plus ea era martora orgiilor sexuale pe care le făcea mama ei, o femeie cu grave probleme psihice.