Lupta pe avere dintre soţia şi sora lui Sergiu Nicolaescu a ajuns în instanţă

Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 1 judecă astăzi primul termen în procesul prin care Iolanda Nicolaescu, sora regizorului Sergiu Nicolaescu, contestă testamentul lăsat de fratele său, relatează realitatea.net. Potrivit documentului, întreaga avere îi revine Danei Nicolaescu.

La şase luni de la moartea regizorului Sergiu Nicolaescu, a început războiul pe avere între sora cineastului, Iolanda, şi soţia acestuia, Dana.

Iolanda Nicolaescu contestă legalitatea testamentului actorului, potrivit căruia întreaga avere rămâne soţiei. De asemenea, sora regizorului vrea o parte din vila de la 2 Mai a acestuia.

Trebuie spus că, în această acţiune, Iolandei Nicolaescu i s-au alăturat şi cea de-a doua soţie a regizorului, Gabriela, dar şi Paul Petrovici, cascadorul care a jucat în mai multe filme alături de Nicolaescu şi care avea grijă de casa din 2 Mai.

Acesta o acuză pe văduva lui Nicolaescu că l-a dat afară din casa din 2 Mai, deşi regizorul îi promisese că poate locui acolo până la sfârşitul vieţii.Loading...