Luneta calculator de 18000 de lei și undița de 15 lei, atracțiile expoziției”Pescuit și Vânătoare 2019”

Ultima actualizare:

    Luneta calculator are un soft care citește caracteristicile balistice ale munițieiFoto: Sever Gheorghe
Luneta calculator are un soft care citește caracteristicile balistice ale munițieiFoto: Sever Gheorghe

Iubiți vânătoarea sau pescuitul? Vrei să fii la curent cu cele mai tari noutăți în domeniu? Atunci pașii trebuie să vă ducă în acest sfârșit de săptămână spre pavilionul B 2 al complexului Romexpo din Capitală, unde are loc expoziția”Pescuit și Vânătoare 2019”

Cel mai scump produs de la târg este luneta SF, cu nume de piatră prețioasă, Swarowski DS, care costă 18.000 de lei. Este atât de complexă încât i se spune luneta-calculator. În interior are un computer care poate fi reglat cu ajutorul unui telefon inteligent.”În computer se încarcă toate caracteristicile balistice ale muniției și se reglează distanța optimă prin blue-tooth-ul unui smart phone în funcție de tipul muniției și vânat”, ne explică Vili Stancu, armurierul firmei importatoare.

Cum la astfel de manifestări VIP-urile nu prea cumpărără arme ci preferă să le comande din cataloage, importatorii nu au venit cu produse foarte scumpe. Dintre armele aduse ne-au atras atenția un  pistol air-soft de 731 de lei, marca Umarex din Germania și o pușcă Merkel, de 15.800 de lei tot din Germania. Dacă vă este foame puteți cumpăra și cârnați sau pastramă de vânat, de la mistreț la căprioară, de la capră neagră la căprioară sau cerb. Prețurile variază de la 160 de lei kg la 600 de lei kg.

Pescarii au și ei de unde alege, la târg găsindu-se momeli și undițe pentru toate speciile și toate buzunarele. Cea mai căutată s-a dovedit o undiță de 15 lei, din carbon. Întinsă are 1, 80 metri, strânsă în jur de 40 de cm, iar cu ea se poate pescui și la copcă, după cum ne-au descris ”scula”pescarii din jurul nostru. La polul opus, pentru cei cu dare de mână, există de vânzare lansete care prind singure peștele la 1890 de lei sau mulinete sofisticate la 3000 de lei.

Informații despre expoziția”Vânatoare și Pescuit 2019”

Expoziția”Pescuit și Vânătoare 2019” este deschisă la Romexpo București vineri și sîmbătă de la 10.00 la 18.00 și duminică de la 10.00 la 15.00. Este cea mai mare manifestare dedicată pasionaților de vânătoare și pescuit, la care expun noutăți cele mai mari firme din domeniu.

Un bilet de intrare costă 30 de lei, pentru copii între 7 și 14 ani și pensionari (pe baza talonului de pensie) costă 15 lei, iar un abonament pentru două zile costă 50 de lei iar cumpărătorul primește cadou un rucsac, un tricou și o căciulă.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net