Luiza Melencu a fost trecută în catalog. Mesajul mamei ei, la deschiderea noului an școlar

mama-luizei-melencu.jpg

Monica Melencu
Monica Melencu crede în ipoteza că fiica ei este în viață
Foto: captură video
Citeste tot despre: 

Mama Luizei Melencu a fost prezentă la deschiderea noului an școlar, la Colegiul Tehnic „C.D Nețiescu Craiova”, acolo unde a învățat fiica ei. Femeia a transmis un mesaj emoționant în fața celor care au cunoscut-o pe adolescenta care a dispărut în aprilie.

ş fi dorit să particip la deschiderea anului şcolar alături de Luiza. Astăzi nu veţi mai avea parte de zâmbetul Luizei, pentru că un monstru cu chip de om a răpit-o şi nu spune unde a dus-o”, a spus mama Luizei în fața elevilor. Aceasta a venit îmbrăcată cu un tricou pe care era chipul fetei. 

„Odată cu dispariţia Luizei, parcă s-a pierdut o părticică din univers, s-au pierdut multe zâmbete, multe idealuri. Suntem cu gândul numai la tine şi te asigurăm că uşa casei, uşa internatului, uşa şcolii vor fi mereu deschise”, a mai spus Monica Melencu. Luiza Melencu a fost trecută în catalog în acest an, potrivit Mediafax

Gheorghe Dincă susține că a ucis-o pe Luiza Melencu în ziua în care a răpit-o

Adolescenta de 18 ani a dispărut din Caracal în luna aprilie. Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că a omorât-o pe tânără chiar în ziua în care a luat-o la ocazie și, la fel ca în cazul Alexandrei Măceșanu, i-ar fi ars cadavrul. Până acum nu a fost găsit telefonul Luizei. Principalul suspect în Cazul din Caracal le-a spus anchetatirilor în timpul audierilor că era convins că cele două adolescente, Luiza şi Alexandra, ar fi fost prostituate şi că le-a oferit bani în schimbul serviciilor sexuale. Surse din cadrul anchetei spun că bărbatul în vârstă de 66 de ani arestat pentru crimă ura femeile în general, însă în special pe cele care-şi vindeau trupul. În ultimii ani, ar fi dezvoltat o obsesie: toate tinerele din ziua de azi sunt „curve

 

 

Loading...

Citește și

  • Aripi frânte! Luiza Melencu (18 ani), fata din Dioşti (Dolj), despre care se presupune că este prima victimă a lui Gheorghe Dincă, mecanicul din Caracal, era şefa clasei, avea planuri mari de viitor şi o relaţie deosebită cu familia. Anchetatorii au descoperit luni, la marginea unei păduri, oase carbonizate, aflate într-un sac, despre care Dincă spune că i-ar aparţine Luizei.

  • Gheorghe Dincă și-a schimbat din nou declarațiile cu privire la Luiza Melencu, fata de 18 ani dispărută în 14 aprilie și despre care bărbatul a spus ba că a ucis-o ca pe Alexandra Măceșanu, ba că i-a aruncat corpul în Olt. Criminaliștii bănuiesc însă că Dincă a ținut-o pe Luiza într-o cameră de tortură descoperită în curtea acestuia.