Lui Radu Mazăre îi merge bine: într-un an şi-a luat un Jeep şi un Jaguar. Averea primarului Constanţei

Ultima actualizare:

    Radu Mazăre are 290.000 de euro cash, potrivit declaraţiei de avereFoto: Adrian Boioglu/Adevărul
Radu Mazăre are 290.000 de euro cash, potrivit declaraţiei de avereFoto: Adrian Boioglu/Adevărul

Primarul Constanței, Radu Mazăre, are în plus față de anul trecut, un autoturism Jeep Willys, fabricat în 1968, și un Jaguar, fabricat în 1974, conform ultimei declaraţii de avere.

Radu Mazăre deține o cotă parte de patru la sută din două terenuri în București, unul de 24,16 metri pătraţi, iar celălalt de 35,68 metri pătraţi, cumpărate în 2009, împreună cu mai multe persoane.

De asemenea, primarul are o suprafață de 1,7 hectare de teren în Madagascar, luat în anul 2012 în concesiune cu fratele său Mihai, precum și un apartament în București, cu o suprafață de 184,43 metri pătraţi, cumpărat în 2013.

Radu Mazăre are în plus față de anul trecut, conform ultimei declarații de avere, două autoturisme - un Jeep Willys, fabricat în 1968, și un Jaguar, fabricat în 1974, la rubrica mod de dobândire fiind scris ”factură”.

Radu Mazăre deține în continuare o șalupă și o remorcă pentru transportul acesteia. Totodată, primarul Constanței are un cont cu 4.629 de euro și o sumă cash de 290.000 de euro, precum și două carduri de credit fără cash colateral.

Are bani de luat

Au rămas nemodificate de anul trecut patru împrumuturi acordate de Radu Mazăre, fiind vorba de o sumă de 600.000 de euro dată lui Ioanis Poulos Szantzikas și trei împrumuturi către SC Xenoti SRL, în valoare de 16.499 de lei, 47.695 lei și 42.060 de dolari.

În schimb, Radu Mazăre a primit o parte din împrumutul acordat SC Nisipuri SA, respectiv 13.435 de lei, dar această societate mai trebuie să îi restituie edilului 1.612.875 lei dintr-un împrumut acordat în trecut.

De asemenea, primarul deține în continuare acțiuni la mai multe societăți comerciale.

În ultimul an fiscal, Radu Mazăre a încasat o indemnizație de primar de 32.235 de lei, dar și 80.000 de euro din vânzarea unor acțiuni către Enterprises Inc of Moravia Grecia.

În ultima declarație de avere primarul Constanței menționează că nu are bijuterii, obiecte de artă și de cult ale căror valoarea însumată să depășească 5.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net