Lui Andrei Găluţ i-au mai rămas doar amintirile

Ultima actualizare:
Cafeneaua „La Soacră” se  află într-o clădire cu două  etaje, pe bulevardul Ștefan  cel Mare, din Chișinău
Cafeneaua „La Soacră” se află într-o clădire cu două etaje, pe bulevardul Ștefan cel Mare, din Chișinău

Uşor-uşor trece peste chinurile arsurilor pe care le-a suferit în clubul „Colectiv”, însă durerea pierderii iubitei şi a prietenilor nu i-o poate lua nimeni lui Andrei Găluţ. Singurul supravieţuitor al trupei „Goodbye to Gravity” a avut prima reacţie pe Facebook.

La mai bine de două luni de la incendiul din „Colectiv”, unde în seara de 30 octombrie concerta formaţia rock „Goodbye to Gravity”, solistul Andrei Găluţ (31 de ani) a publicat pe contul său de Facebook două fotografii emoţionante. Într-o poză, Andrei ţine în braţe o fată pe care o sărută pe cap, aceasta fiind, cel mai probabil, Mădălina Strugaru, iubita lui, care a murit pe 12 noiembrie, din cauza arsurilor grave suferite în „Colectiv”.


    Fotografia cu  prietenii și  colegii de trupă
Fotografia cu prietenii și colegii de trupă

Mădălina se afla în seara tragediei în club pentru a-şi susţine iubitul. Fata se afla în apropierea scenei, când a izbucnit incendiul. A suferit arsuri foarte grave şi a ajuns la Spitalul Floreasca. După două săptămâni, însă, tânăra s-a stins. În cea de-a doua fotografie, apar prie­tenii şi colegii de scenă ai lui Andrei, şi ei morţi în incendiul din club. Doi dintre ei, Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru, au murit în noaptea tragediei.

Bogdan Enache s-a stins pe 8 noiembrie, iar Alex Pascu, pe 11 noiembrie. Andrei a fost internat, iniţial, la Spitalul Elias din Bucureşti, în stare foarte gravă. La 7 noiembrie, el a fost transferat la un spital din Olanda, unde se află şi în prezent. „Andrei este tot în spital, se recuperează pe zi ce trece, iar, acum, îşi poate folosi mâinile. A avut parte de mai multe operaţii dificile, la faţă, pe spate şi la mâini. A vrut să stea departe de reţelele de socializare, s-a închis în el şi nu a mai vrut să comunice. Însă, şi-a dat seama că este iubit,  că familia şi prietenii îi sunt alături şi îl susţin”, ne-a povestit o sursă din apropierea lui Andrei Găluţ.

Trei arși în cafeneaua din Chișinău au fost aduși la București

20 de oameni, printre care și copii, au suferit arsuri și intoxicații cu fum, sâmbătă, după ce în cafeneaua „La Soacră” din centrul Chișinăului, Republica Moldova, a explodat o butelie. Trei dintre victimele care au arsuri grave au fost aduse, ieri, la București, cu o aeronavă Spartan a Forțelor Aeriene Române. Este vorba de trei femei, cu vârste între 25 și 35 de ani. Ele au arsuri pe mai mult de 30% din suprafaţa corpului, leziuni de căi respiratorii şi sunt intubate şi ventilate mecanic.

Fotografia cu  prietenii și  colegii de trupă
Fotografia cu prietenii și colegii de trupă

Incendiul produs în cafenea după explozie a cuprins 55 de metri pătraţi din bucătăria şi salonul localului, spun pompierii. În urma tragediei, administratorii cafenelei, soț și soție, au fost reţinuţi, relatează „Jurnal de Chișinău”. De asemenea, Procuratura Chișinău a deschis două dosare penale pentru încălcarea regulilor de protecţie a muncii şi vătămarea gravă din imprudenţă a integrităţii corporale a persoanelor sau pierderea de către acestea a capacităţii de muncă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net