Ludovic Orban vorbește despre candidatura sa la președinția României: „Trebuie s-o iau foarte în serios!”

Ultima actualizare:

    Klaus Iohannis nu mai poate candida pentru un al treilea mandat la Cotroceni, iar locul său în cursă ar putea fi luat de Ludovic Orban
Klaus Iohannis nu mai poate candida pentru un al treilea mandat la Cotroceni, iar locul său în cursă ar putea fi luat de Ludovic Orban

Se prefigurează un nou candidat la alegerile prezidențiale care vor avea loc în 2024. Este vorba despre un nume greu în politica românească și anume Ludovic Orban. Liderul PNL a declarat la Kanal D, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” că funcția de președinte al partidului îl obligă să intre și în cursa pentru Cotroceni, dar este „prematur să vorbim acum despre asta”.

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat, marţi seară, la kanal D, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” că odată cu candidatura la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal trebuie să ia foarte în serios şi candidatura la preşedinţia României. Orban a precizat însă că va face analize serioase, pentru ca alegerile să fie câştigate cu cel mai bun candidat.


    Ludovic Orban, față în față cu Denise RifaiSursa foto: Kanal D
Ludovic Orban, față în față cu Denise RifaiSursa foto: Kanal D

Ludovic Orban, despre candidatura sa la președinția României: „Am în vedere toate alternativele”

„E prematur, cum a spus colegul meu Florin Cîţu, să vă dau un răspuns. Sunt conştient de faptul că, odată înscris în lupta pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, odată cu acest mandat, trebuie să iau în calcul şi candidatura la Preşedinţia României, pentru că preşedintele Partidului Naţional Liberal va trebui să intre în lupta pentru alegerile prezidenţiale din 2024. Sigur, pe de altă parte, sunt un om care am în vedere toate alternativele, în politică e bine să ai o gândire strategică”, a declarat Orban la Kanal D, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Liderul liberal a precizat că are în vedere toate alternativele posibile, că va face analize serioase, va studia foarte bine situaţia şi va acţiona prin decizii potrivite, pentru obiectivul de a câştiga alegerile prezidenţiale cu cel mai bun candidat.”Răspunsul este că ştiu că odată cu candidatura la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal trebuie să iau foarte în serios şi candidatura la preşedinţia României.”, a explicat Ludovic Orban. 

CITEȘTE ȘI: Ludovic Orban, față în față cu Denise Rifai. De ce nu vorbește niciodată despre soția sa, Mihaela

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net