Ludovic Orban după ce a fost acuzat de Gabriea Firea de afaceri cu măști pentru defavorizați: ”O minciună gogonată”

gabriela-firea-si-ludovic-orban.jpg

Ludovic Orban a răspuns acuzației venite din partea Gabrielei Firea, legată de afacerea cu măști pentru persoanele devaforizate
Ludovic Orban a răspuns acuzației venite din partea Gabrielei Firea, legată de afacerea cu măști pentru persoanele devaforizate

Ludovic Orban a reacţionat, luni, 3 august, la afirmaţiile Gabrielei Firea. Aceasta a susţinut că o persoană din anturajul său ar fi apropiată de firma care a contestat licitaţia privind măştile pentru persoanele defavorizate. ” O minciună gogonată”, a declarat premierul, adăugând că se poate verifica portofoliul firmei pentru a vedea unde a câştigat contracte.

”Din păcate, ne-am confruntat cu contestaţii din partea unei firme care parcă a planificat să tergiverseze cât mai mult luarea unei decizii”, a afirmat premierul Ludovic Orban, luni, întrebat despre măştile pentru persoanele defavorizate.

Premierul a precizat că Ministerul Sănătăţii a demarat de aproape două luni procedura, dar firma care contestat licitaţia a făcut, în ultima zi a termenului legal, contestaţie atât la CNSC, cât şi la Curtea de Apel.

Ludovic Orban după ce a fost acuzat de Gabriea Firea de afaceri cu măști pentru defavorizați: ”O minciună gogonată”

”Solicit judecarea cu celeritate a acestei contestaţii şi în termen de o săptămână să distribuim măştile”, a mai declarat primul ministru, citat de news.ro.

Întrebat despre afirmaţia Gabrielei Firea referitoare la faptul că o persoană din anturajul său ar fi apropiată de firma care a contestat licitaţia privind măştile pentru peroanele defavorizate, Orban a declarat: ”O minciună gogonată. Uitaţi-vă ce portofoliu de contracte a avut firma respectivă şi veţi vedea unde s-au câştigat contracte. Se poate vedea din portofiu de contracte şi din atitudinea pe care o au: nu poţi să aştepţi 10 zile, ca să ataci în ultima zi, ca să dureze cât mai mult licitaţia până la adjudecare”.

Ludovic Orban: ”O firmă, abonat al reţelei Primăriei Capitalei, a contestat licitaţia”  

Premierul le-a trasmis celor care nu-şi permit să cumpere măşti, ca, până la primirea acestora de la autorităţi, ”să flosească alte forme e protejare a nasului şi gurii care asigură, cât de cât protecţia respectivă”.

Orban susţine că o firmă, abonat al reţelei Primăriei Capitalei, a contestat licitaţia pentru achiziţionarea măştilor destinate persoanelor defavorizate.

În replică, primarul Capitalei, Gabriela Firea, consideră ruşinos faptul că şeful Guvernului caută ţapi ispăşitori pentru că Executivul nu e capabil să achiziţioneze aceste măşti şi-l avertizează că, dacă insistă cu insinuări murdare, îi indică public persoana din anturajul său care poate contacta direct şi amical acţionarii firmei.

 

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/cine-sunt-romanii-care-vor-primi-masca-de-protectie-gratuit

https://www.click.ro/news/bucuresti/primaria-capitalei-le-da-masti-gratuite-pensionarilor-unde-te-inscrii-ca-sa-le

https://www.click.ro/news/national/ludovic-orban-despre-persoanele-care-vor-primi-gratuit-masti-de-protectie-restul

 

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1