Ludovic Orban, circ cu reprezentanții Opoziției în Camera Deputaților

Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu și-a acuzat aliatul că sună la 112
Marcel Ciolacu și-a acuzat aliatul că sună la 112

”Am crezut că vă plac terasele”, ”ciuma roșie trebuie extirpată”. Discursul despre Starea Națiunii susținut luni de Ludovic Orban în fața membrilor Camerei Deputaților, s-a transformat într-un concurs de epitete, miștouri sau acuze între premier și liderii Opoziției. Pentru a fi convingători, președinții Pro România și PSD, Victor Ponta și Marcel Ciolacu și-au dat măștile de protecție jos

Ludovic Orban a ajuns luni în faţa plenului Parlamentului pentru prima dată în ultimele trei luni. La cererea Pro România, premierul a prezentat măsurile de relansare economică. Cum era de așteptat, președinții PSD şi Pro România, Marcel Ciolacu și Victor Ponta au cerut demisia Guvernului Orban şi le-au cerut liberalilor să înceteze cu numirile scandaloase şi cu „tunurile” date prin atribuirea discreţionară de contracte. Nu au făcut-o oricum, ci prin intermediul unor adevărate pamflete.”Azi avem o slujbă de pomenire pentru anumite domenii pe care Guvernul le lasă să moară. Să trecem pe pomelnic agricultura. Fermierii aşteaptă ajutor. Probabil alt Guvern o să le dea ajutorul. Trecem pe pomelnic şi energia. E bine pentru Cehia şi alte ţări. Trecem pe pomelnic companiile de transport. la Tarom am auzit că nu s-au dat salariile, la CFR, Dumnezeu cu mila. Poate aşa înţeleg oamenii de ce se trece pe jos pe la Nădlac. principala slujbă e pentru cei din HORECA. Nu ştiu de ce nu le place celor din PNL. Aş fi vrut să nu trecem pe listă sportul şi cultura. Nu toţi sunt interesaţi de cultură şi de sport. Aprecize faptul că aţi făcut un program de granturi pentru mass media: 200 de milioane de lei. Înţeleg că aţi luat 700 de lei de la ANCOM, aţi dat 200 de lei, iar restul de 500 de milioane i-aţi palmat. Aveţi un succes deosebit: aţi exportat români în condiţii inacceptabile. Pentru Guvernul Orban exportul de muncitori, buşteni şi grâne înseamnă că sunteţi liberali”, a atacat Victor Ponta.

Marcel Ciolacu a glumit și pe seama lui Ponta

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu l-a pus și el la zid pe premier.”Am înţeles că stăm bine cu economia. Cele trei zile ale prostiei vor marca Guvernul. Mă aşteptam să vă daţi demisia. Nu aţi fost în stare să trimiţi la timp o lege. Aţi făcut cea mai mare gafă politică de la Revoluţie încoace. Aţi reuşit să stricaţi prin prostie criminală tot ce au făcut în ultimele două luni românii. Trebuie să răspundeţi pentru că singura regulă din aceste zile a fost bunul-simţ al românilor. Vă faceţi partidul de ruşine. Aţi promis că le daţi primele medicilor. Nu le-aţi dat nimic. Le-aţi spus şomerilor că îi sprijiniţi. De abia şi-au primit şomajul. Aţi promis că ajutaţi firme. Aţi ajutat doar 0,02%. Economia e la pământ. Uitaţi-vă în jur, nu la economia lui Cîţu. Nu mai ascultaţi prostiile lui Cîţu. Domnule Orban, sunteţi vestitorul austerităţii! Aţi transformat funcţia de prim-ministru în vătaf. Aţi mutat focarul de la Suceava la graniţe. V-a dus mintea să faceţi comerţ cu românii care au plecat la sparanghel în Germania. Trebuia să vă daţi demisia, dar nu aveţi demnitatea să faceţi asta. Tot acest Parlament vă va da jos, printr-o moţiune de cenzură”, a amenințat discursul liderului PSD. Florin Roman, liderul deputaţilor PNL a cerut nici mai mult nici mai puțin dezinfectarea microfonului la care a vorbit Ciolacu.”Domnule preşedinte Ciolacu, am votat o lege. Ca să nu leşinăm, am rugămintea, legal, să solicitaţi Secretariatului să dezinfecteze microfonul după ce aţi vorbit”, a cerut Roman. Acesta a făcut și o declarație războinică de la tribuna Camerei Deputaților.”Ciuma roşie trebuie extirpată până la capăt. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”Cum s-a apărat Ciolacu în fața acuzelor că sfidează legile pentru că și-a dat masca jos într-un spațiu închis?”Am o singură problemă când port masca şi vorbesc îmi vine să strănut şi pe urmă sună domnul Ponta la 112 şi vine Vela şi mă arestează”, a spus Marcel Ciolacu.

Citiți și

Guvernul Orban a primit votul de învestitură în Parlament. «Vă mulțumesc și aveți încredere în noi»

Ce spune premierul Ludovic Orban despre coronavirus și închiderea Bucureștiului. Are și vești bune pentru români!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net