Ludovic Orban: ”Ciolacu și Ponta pot fi amendați. Ei se consideră deasupra legii”

marcel_ciolacu_cdep_0.jpg

marcel ciolacu in parlament
Marcel Ciolacu nu a purtat mască de protecție luni, în Parlament
foto: arhiva Click!

Premierul Ludovic Orban a declarat că şeful Pro România, Victor Ponta, şi preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, pot fi amendaţi pentru faptul că nu au purtat măşti în Parlament, luni, considerând că este un comportament total incorect din partea "unora care se pretind lideri".

Ludovic Orban a fost întrebat luni seara, la B1 Tv, dacă Marcel Ciolacu şi  Victor Ponta nu pot fi amendaţi pentru faptul că nu au purtat mască în Parlament luni. 

"Ba da, pot fi amendaţi. Oricum, un comportament total incorect din partea unora care se pretind lideri. Aici forţa exemplului este cea mai importantă, în spaţii închise unde există mai multe persoane, există obligativitatea purtării măştii. Discursul pe care l-au rostit de la microfon nu au purtat mască şi a fost o decizie a lor să nu poarte mască. De fapt, ei se consideră deasupra legii şi consideră că doar cetăţenii obişnuiţi trebuie să respecte legea în timp ce ei se consideră că nu trebuie să respecte legea. Este foarte ilustrativă pentru mentalitatea pe care o au în raport cu legea”, a răspuns Orban.

După discursul lui Marcel Ciolacu din Parlament, liderul PSD nepurtând mască, deputatul PNL Florin Roman a cerut să fie dezinfectate microfonul şi pupitrul de unde preşedintele Camerei Deputaţilor susţinuse discursul.

Citește și:

Marcel Ciolacu, de urgență la spital. Liderului PSD i s-a făcut rău în timpul unei conferințe de presă

Ce i-au zis medicii lui Marcel Ciolacu: "Acum sunt funcţional 100%. Am avut o sincopă, o cădere de tensiune"

Loading...

Citește și

  • dezamagire stres situatie dureroasa

    O simplă amețeală sau un leșin nu sunt tratate cu mare seriozitate, mai ales atunci când acestea survin în perioade de stres sau oboseală. Fără să consulte un specialist, măcar, mulți dau vina pe o cădere de calciu, o afecțiune aparent banală, care se poate însă agrava dacă nu este tratată corect. Șeful Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu a avut, duminică, un astfel episod de lipotimie. El a fost internat la Spitalul Militar Central unde a fost reechilibrat hidroelectrolitic.

  • marcel ciolacu viorica dancila

    Cutremur la vârful PSD după şedinţa care s-a prelungit marţi până târziu în noapte la sediul social-democraţilor. PSD defilează pentru moment cu Marcel Ciolacu (52 de ani) la conducerea partidului după demisia Vioricăi Dăncilă. Un lider discret al PSD, Marcel Ciolacu este preşedintele Camerei Depitaţilor, care a escaladat treptat până a ajuns ierarhia partidului. Controversate sunt legăturile lui cu Liviu Dragnea şi cu omul de afaceri sirian, Omar Hayssam.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1