Ludovic Orban anunță că o perioadă cursurile se vor desfășura online. Se pregătesc secțiile de votare și se dezinfectează sălile

ludovic-orban.jpg

Ludovic Orban
Premierul Ludovic Orban, despre situația școlilor
Foto: Arhivă Click

Premierul Ludovic Orban anunţă că mai mai multe zile cursurile se vor desfăşura online pentru a permite pregătirea secţiilor de votare şi dezinfectarea ulterioară a claselor. Numărul de zile nu a fost încă decis, dar va fi stabilit prin ordin al ministrului Educaţiei.

Premierul Ludovic Orban a anunţat vineri seară, 18 septembrie, că mai multe zile cursurile se vor desfăşura online, având în vedere organizarea alegerilor locale duminica viitoare.

Ludovic Orban anunță că în perioada următoare cursurile se vor desfășura online

„Cu siguranţă vor exista zile în care se vor desfăşura cursurile online, se vor suspenda cursurile şi se vor desfăşura online, pentru că avem nevoie de cel puţin o zi pentru a pregăpti localurile secţiilor de votare, în condiţiile în care multe localuri sunt în şcoli.

De asemenea, vom avea nevoie de cel puţin o zi pentru a asigura dezinfecţia şi pregătirea claselor care au fost secţii de votare pentru reprimirea copiilor”, a afirmat premierul Ludovic Orban, potrivit news.ro.

Potrivit acestuia, decizia finală se va lua după consultarea tuturor factorilor implicaţi. „Când vom stabili exact nunărul zilelor în care cursurile se vor desfăşura online vom anunţa public şi, cel mai probabil, va fi decis printr-un ordin al ministrului Educaţiei”, a mai afirmat premierul.

Alegerile locale vor avea loc duminica viitoare, urmănd a fi organizate peste 18.000 de secţii de votare, cele mai multe în unităţi de învăţământ. 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1