Cum se simte soțul Alinei Gorghiu după accident

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Lucian Isar, soţul Alinei Gorghiu, rănit într-un accident rutier de pe Valea Oltului a fost transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti, cu un traumatism la cap. Surse medicale spun că starea de sănătate este bună.

Lucian Isar, soţul Alinei Gorghiu, a fost rănit într-un accidentul rutier produs, joi după-amiază (16 martie), pe Valea Oltului. A fost internat imediat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, cu un traumatism cranian, iar în cursul serii a fost transferat la Spitalul Floreasca, din Capitală, scrie news.ro. Starea sa este stabilă, el fiind supus unor investigaţii medicale. Plaga acestuia a fost suturată, iar starea este bună, el fiind conştient şi cooperant, au declarat pentru News.ro surse medicale.

Lucian Isar, aflat la volanul unui autovehicul Posche Cayenne, a fost implicat în accidentul produs, joi după-amiază, pe DN 7 - Valea Oltului, în urma căruia un TIR a ajuns pe linia ferată.


    Așa arată mașina condusă de Lucian Isar, după ce s-a izbit de un TIRFOTO:INQUAM
Așa arată mașina condusă de Lucian Isar, după ce s-a izbit de un TIRFOTO:INQUAM

Primele cercetări ale poliţiştilor la faţa locului arată că autovehiculul Porsche Cayenne a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de o autoutilitară, după care a ricoşat în autotrenul care a fost proiectat pe linia ferată în apropierea localităţii Câineni, scrie aceeași sursă.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net