Lucian Bode, infectat cu Covid-19. Și ministrul Economiei este bolnav. Care e starea lor de sănătate

Ultima actualizare:
Lucian Bode este asimptomatic
Lucian Bode este asimptomatic

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor, a anunţat miercuri seară că a fost confirmat cu COVID-19. El se află în prezent izolat la domiciliu și este, deocamdată, asimptomatic. Anunțul vine la scurt timp după cel postat de Virgil Popescu, ministrul Economiei. Acesta a transmis un mesaj în cursul zilei de luni, 2 noiembrie, în care spunea că are coronavirus, dar fără simptome grave. Azi, și ministrul de Finanțe Florin Cîțu se testează.

Lucian Bode, infectat cu Covid-19. Mesajul ministrului 

Anunţul a fost făcut pe Facebook, de ministrul Transporturilor, potritit news.ro. Iată mesajul transmis de acesta:

„În urma unor analize periodice pe care le-am făcut în cursul acestei zile, în această seară am primit rezultatul ultimului test pentru diagnosticarea COVID - 19 şi, din nefericire, acesta a fost unul pozitiv. Din clipa în care am aflat rezultatul testului am urmat toţi paşii ceruţi de protocol. În acest moment m-am izolat la domiciliu, mă simt bine, nu prezint simptome specifice şi am încredere că, în cele din urmă, totul va bine. Va urez multă sănătate, tuturor!", a scris Bode.

Ministrul Economiei Virgil Popescu nu are simptome grave
Ministrul Economiei Virgil Popescu nu are simptome grave

Și ministrul Economiei, Virgil Popescu, are coronavirus: „Nu am simptome grave”

Luni, 2 noiembriue, ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunţat și el  într-o postare pe Facebook că a fost diagnosticat cu COVID-19. „Astăzi am fost testat pozitiv cu COVID - 19. Am urmat protocolul și sunt încrezător că va fi bine. Sâmbătă am fost testat pentru plecarea în Israel. Testul a fost negativ. Duminică noaptea am avut simptome de gripă. Astăzi am făcut un nou test, care a ieșit pozitiv", a scris pe pagina sa de Facebook. Virgil Popescu spune că are simptome, dar nu sunt unele grave și precizează că deși a respectat toate regulile, virusul SARS-CoV-2 "nu iartă". " Aveți grijă mare de fiecare dintre voi. Masca vă poate proteja. Sunt încrezător că voi trece și peste această perioadă. Că este multă treabă de făcut", a conchis Ministrul Economiei. 

Ministrul de Finanțe Florin Câțu lucrează de acasă la bugetul pentru anul viitor
Ministrul de Finanțe Florin Câțu lucrează de acasă la bugetul pentru anul viitor

Florin Cîțu se testează și el azi 

În acest context, în care doi miniștri sunt deja infectați cu coronavirus, ministrul de Finanțe Florin Cîțu a anunțat că se testează și el în cursul zilei de azi. Cîțu a declarat la un post de radio că cei doi colegi ai săi activează în regim de telemuncă, lucru pe care îl va face și el căci trebuie să lucreze la bugetul pentru anul viitor. „Astăzi lucrăm cu telemuncă. Există mai multe instrumente, putem să lucrăm de peste tot. Sunt şi ei pe baricade acolo”, a declarat ministrul de Finanțe. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net