A luat un poliţist pe capotă că i-a cerut actele la control

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Poliţiştii nu mai sunt în siguranţă atunci când încearcă să oprească şoferii în trafic. Unii dintre ei devin recalcitranţi şi, ca să scape de eventuale sancţiuni nu mai ţin cont de nimic şi îi iau la bătaie pe oamenii legii sau dau cu maşina peste ei în încercarea de a scăpa. Un astfel de incident a avut loc ieri, într-o intersecţie din Craiova.

Un poliţist local i-a cerut actele unui taximetrist care oprise autovehiculul într-o zonă interzisă. Acesta a refuzat, s-a luat la ceartă cu agentul şi a încercat să plece.

Deşi agentul de poliţie a încercat să îl împiedice şi s-a postat în faţa maşinii, bărbatul a apăsat pedala de acceleraţie şi l-a lovit pe poliţist cu maşina, proiectându-l pe capotă. Un şofer şi cu un alt poliţist local l-au scos cu forţa din maşină pe taximetrist şi l-au încătuşat.

"L-a luat efectiv pe capotă pe poliţistul local. Din fericire, acesta este bine şi nu a fost rănit grav. L-au dat pe mâna poliţiei şi să sperăm că va fi pedepsit", a spus Gheorghe Nedelescu, martor la incident. La prima vedere, agentul nu a suferit nici o vătămare în urma accidentului, dar a fost transportat la spital pentru investigații. Şoferul de taxi, Liviu Josceanu (26 de ani) a fost audiat şi este acuzat de săvârşirea infracţiunii de ultraj. El practica taximetria de o lună de zile.

Taximetristul staţiona într-un loc interzis

simeon stalpnicul png

După incident, maşina a fost ridicată de un utilaj de tractări

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net