Un angajat al Peniteciarului Rahova a luat mită 12.000 euro ca să bage droguri în închisoare

Citeste tot despre: 

Un angajat al Penitenciarului Spital București Rahova a ajuns chiar el după gratii, după ce a fost prins luând mită 12.000 de euro de la rudele unui deținut. Scopul era să ajungă în închisoare un pachet cu obiecte și substanțe interzise în regimurile de executare a pedepselor privative de libertate.

Luni, Adrian Antonio Bulearcă a fost prins în flagrant de  procurorii DNA, în timp ce a primit de la doi martori, în parcarea unui supermarket din Capitală, suma de 12.000 euro, trei telefoane mobile şi un plic conţinând 50 de grame de droguri.

Procurorii au pus în mișcare acțiunea penală și l-au reținut pentru 24 de ore pe Bulearcă, sub acuzația de luare de mită. Anchetatorii au stabilit că, în perioada decembrie 2020 – ianuarie 2021, Bulearcă ar fi acceptat să primească mită pentru a introduce 50 de grame de droguri în Penitenciarul Rahova, ca să le dea unui deținut. Angajatul a fost prezentat în cursul zilei de marți Tribunalului București, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1