A luat 10 pe linie la Evaluarea Națională, fără meditații. ”Am fost conștiincioasă”

francisca.jpg

eleva
Eleva a luat zece pe linie la Evaluarea Națională, fără meditații
foto: Facebook

Francisca Pasăre și-a uimit părinții și profesorii într-un mod plăcut. Eleva a luat 10 pe linie la Evaluarea Națională și asta fără niciun ajutor suplimentar. Francisca se aștepta să ia note mari, însă nicidecum zece.

Francisca este unul dintre cei nouă elevi din județul Gorj care a obținut la Evaluarea Națională media 10, însă este singura care provine din mediul rural și nu a luat nicio oră de meditație.

„Am lucrat individual, suplimentar, fiind conştiincioasă în privinţa examenului. Am lucrat foarte mult acasă, de una singură, fără ajutorul nimănui. Dacă aveam nelămuriri în lucrul suplimentar de acasă îi întrebam pe profesori la şcoală. Am avut cei mai buni profesori, după cum se observă“, mărturisește eleva, potrivit Adevărul.

Francisca se declară uimită că a reușit să ia 10 la ambele probe și asta pentru că întâmpina câteva dificultăți la matematică. Adolescenta provine dintr-o familie de oameni simpli din Dragotești, mama fiind vânzătoare la un magazin, iar tatăl profesând ca lăcătuş mecanic.

„Nu ne aşeptam, nici eu şi nici profesorii mei. Ne aşteptam la o notă mare, de peste 9 sau 9,50. Ne-a surprins într-un mod plăcut. Aş fi ipocrită să spun că subiectele au fost uşoare. Dacă nu erai îndeajuns de pregătit, nu ai fi reuşit să le rezolvi. Au fost la matematică două subiecte de am crezut că o să-mi pună capac, dar am reuşit să le duc la bun sfârşit. Au fost multe momente în care am vrut să renunţ, crezând că nu este bine ceea ce scriu, dar cineva nu m-a lăsat să mă opresc, acela fiind Dumnezeu“, povestește Francisca.

Francisca este mândria comunei, toată după ce până în acum nimeni nu a mai reușit performanța de a lua zece pe linie.
 

Loading...

Citește și

  • Ignorat, batjocorit şi subfinanţat de Putere în ultimii 27 de ani, învăţământul românesc rezistă eroic şi nu produce doar “perlele” culese din teze ori din examene importante, ci şi veritabile nestemate. “Click!” vă prezintă câţiva copii care au izbutit performanţa să obţină media 10 la examenul de Capacitate.

  • Dan Bittman, rezultate evaluare nationala, Cabral, Adrian Minune, copii vedete examene

    Emoţii mari azi pentru elevi, dar şi pentru părinţii lor. În urmă cu doar câteva minute, pe site-ul edu.ro, s-au afişat rezultatele examenului de Evaluare naţională. Odraslele vedetelor sunt cu notele la extreme.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1