Lovitură pentru Nuţu Cămătaru după ce a fost eliberat din închisoare

Ultima actualizare:
Leii interlopului au fost mutaţi la Zoo Galaţi
Leii interlopului au fost mutaţi la Zoo Galaţi

„Abia aştept să-mi văd copiii!”, a fost prima declaraţie a lui Nuţu Cămătaru, marţi noaptea, când a fost eliberat. E vorba despre Oana şi Nuţulică, cei doi copii pe care-i are cu fosta soţie de care a divorţat pe când se afla după gratii? Sau despre leii şi urşii „confiscaţi” de autorităţi în februarie 2013?

Nuţu Cămătaru, pe numele lui adevărat Ion Balint, a fost eliberat marţi noapte de la Penitenciarul Rahova, după ce judecătorii i-au acceptat cererea de a sta în arest la domiciliu. Din păcate, într-un an şi jumătate de arest multe s-au schimbat pe acasă. Animalele lui dragi, doi urşi şi patru lei, au fost luate de autorităţi şi duse în grădini zoologice, fosta nevastă a ajuns după gratii, iar acum îl aşteaptă tinerica lui soţie Claudia “Brazilianca”.

Pentru că nu are voie să părăsească vila, Nuţu plânge de dorul animalelor şi se va mulţumi doar cu fotografiile acestora. Din fericire, “fiarele” o duc bine-mersi la grădinile zoologice unde au fost duse. Urşii sunt în continuare la Grădina Zoologică din Ploieşti, unde sunt vedete. Copiii se înghesuie să se fotografieze cu „moş martinii”. Cei patru lei luaţi din menajeria lui Nuţu, au stat doar opt luni la Ploieşti, fiind mutaţi apoi la Zoo Galaţi.


    Leii interlopului au fost mutaţi la Zoo Galaţi
Leii interlopului au fost mutaţi la Zoo Galaţi

Despre aceşti lei se spunea că erau sperietorile cămătarului pentru cei care nu-şi plăteau la timp datoriile. Destul de greu de crezut, ţinând cont de faptul că erau slabi şi jigăriţi când au fost luaţi de pe domeniul interlopului. Acum, fiarele înghit zilnic câte 7 kg de carne şi se răsfaţă în adăposturi noi cu centrală.

Click! spune

Ion Balint, zis Nuţu Cămătaru, a ajuns în spatele gratiilor în februarie 2013. El este cercetat într-un dosar de cămătărie, tentativă de omor calificat şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net