Lovitură de teatru! Anca Jurma, noul procuror-șef interimar la DNA. Este fată de procuror general

Ultima actualizare:

    Anca Jurma, procurorul șef interimar al DNA este fosta consilieră a lui Kovesi
Anca Jurma, procurorul șef interimar al DNA este fosta consilieră a lui Kovesi

Procurorul Anca Jurma, şef al Serviciului de cooperare internaţională şi programe din Direcţia Naţională Anticorupţie şi fost consilier al Laurei Codruţa Kovesi a fost delegată în funcţia de procuror şef al DNA, anunţă Parchetul General. Procurorul general Augustin Lazăr este cel care a emis ordinul de delegare în această funcţie, a procurorului DNA Anca Jurma, fiica fostului procuror general al României, Nicolae Cochinescu.

Potrivit news.ro, Anca Jurma a terminat Facultatea de Drept a Universității București în  prima promoție de după Revoluție. După terminarea facultății a fost pe rând procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 3 Bucureşti, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti. În perioada 2000 – 2002 a îndeplinit funcţia de procuror şef al Biroului de cooperare internaţională şi programe din cadrul Secţiei de reprezentare şi cooperare internaţională din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Începând cu data de 1 octombrie 2002, a devenit procuror şef al Serviciului de cooperare internaţională, de informare şi relaţii publice din cadrul DNA. Din anul 2010 este vicepreşedinte al Reţelei Europene Anticorupţie.

A făcut studii post-universitare în Italia și vorbește trei limbi străine. Ea a îndeplinit pe parcursul a două mandate atribuţiile de procuror şef al Serviciului de cooperare internaţională şi programe din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Ulterior a fost recuperată de Kovesi și numită consilier al procurorului şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
image png
anul fara vara jpg
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net