Lovitură de graţie pentru Adrian Năstase! Fostul premier a primit încă 6 luni de închisoare

Ultima actualizare:

    Fostul premier afla astazi daca primeste un supliment de pedeapsa
Fostul premier afla astazi daca primeste un supliment de pedeapsa

Adrian Năstase a primit, marţi, încă o lovitură de graţie din partea magistraţilor. Instanţa a decis suplimentarea pedepsei cu 6 luni pentru fostul premier.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis, marţi, să mărească cu încă 6 luni pedeapsa de 4 ani de închisoare primită de Adrian Năsatase în dosarele „Zambaccian” şi „Trofeul Calităţii”, potrivit România TV.

Curtea de Apel Bucureşti a judecat vinerea trecută o contestaţie a DNA, după ce Tribunalul Bucureşti a contopit pedepsele primite de Adrian Năstase, fără ca această din urmă instanţă să adauge un spor de pedeapsă la cei patru ani închisoare, aşa cum solicitaseră procurorii. Marţi, Curtea de Apel  a decis o suplimentare CU ŞASE LUNI a pedepsei cu închisoarea decisă pentru fostul premier. 

Pe 8 mai, Tribunalul Bucureşti a admis cererea de contopire a pedepselor primite de fostul premier Adrian Năstase în dosarele 'Zambaccian' şi 'Trofeul calităţii', urmând ca acesta să execute pedeapsa rezultantă de patru ani închisoare, fără ca instanţa să-i adauge un spor de pedeapsă, scrie AGERPRES.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net