A lovit cu securea o tânără de 17 ani care făcea gălăgie în bloc

secure.jpg

secure
Un bărbat de 62 de ani a lovit o fată de 17 ani cu securea pentru că făcea gălăgie în scara blocului
FOTO: adevarul.ro
Citeste tot despre: 

Un bărbat de 62 de ani a fost reţinut în această dimineaţă (12 iulie) după ce a lovit cu o secure o tânără de 17 ani, pe motiv că ar fi făcut gălăgie în casa scării unui bloc din cartierul Sud din Focşani.

Zeci de poliţişti, jandarmi şi mascaţi au împânzit miercuri seara cartierul Sud, după ce un bărbat a lovit cu toporul o fată de 17 ani. Bărbatul de 62 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, iar poliţiştii au întocmit dosar penal pentru lovire şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, după ce ar fi agresat o tânără de 17 ani. El urmează să fie dus în instanţă cu propunerea de arestare preventivă.

Incidentul a avut loc miercuri seară (11 iulie) în cartierul Sud din Focşani, scrie news.ro. Din primele informaţii, bărbatul de 62 de ani stătea în faţa blocului în care locuieşte, iar la un moment dat două adolescente ar fi intrat în casa scării imobilului, moment în care au fost întrebate de bărbat unde merg. Între cei trei ar fi izbucnit un conflict generat de faptul că adolescentele ar fi făcut gălăgie şi i-ar fi răspuns urât locatarului.

Pentru că discuţiile au degenerat, una dintre tinere, în vârstă de 17 ani, şi-a chemat tatăl, astfel că scandalul a luat amploare. La un moment dat, bărbatul de 62 de ani a mers în apartament, a luat o secure şi a lovit-o în umăr pe fata de 17 ani.

Tânăra a primit îngrijiri medicale de la personalul de la Ambulanţă chemat la faţa locului, după care a fost transportată la Spitalul Judeţean din Focşani. Ulterior, ea a fost externată, neavând modificări osoase în urma loviturii primaie.

Conform anchetatorilor, bărbatul este recidivist, în trecut el fiind autorul altor fapte comise cu violenţă.

Filmare: Facebook Ionuț Lupu

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1