Loteria fiscală din 19 august: Bonurile emise pe 23 iulie cu o valoare de 146 de lei, declarate câștigătoare

20150414-164022.jpg

Dacă numărul de bonuri câștigătoare depășește 100, va fi organizată o nouă extragere

Încă o extragere a Loteriei Fiscale și-a desemnat duminică, 19 august, bonurile câștigătoare. Este vorba de cele emise în data de 23 iulie 2018, cu o valoare de 146 lei. Au participat bonurile fiscale emise în perioada 1 - 31 iulie 2018. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată o a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare. Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. ‘Loteria Română’ (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

În situaţia în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1 milion de lei este împărţit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticităţii bonurilor câştigătoare.

Dacă în urma centralizării se constată depăşirea numărului maxim de 100 de cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere în vederea determinării a 100 de câştigători.

Loading...

Citește și

  • loteria fiscala modificari ordonanta guvern

    Guvernul vrea să aducă anumite amendamente Ordonanței care legiferează Loteria fiscală, iar Comisia Buget-Finanțe a Camerei Deputaților a adoptat un raport care le admite, potrivit economica.net. Unul dintre amendamente prevede ca numărul căştigătorilor să fie limitat la 100 pentru fiecare extragere în parte.

  • A fost o mare greşeală sau o decizie luată cu bună ştiinţă? Cei de la Ministerul de Finanţe spun că schimbarea de regulament a extragerilor bonurilor fiscale a fost luată de membrii comisiei chiar înaintea primei trageri, din 13 aprilie. Motivul? Să nu se încurce omul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1