Loteria Fiscală: Bonurile emise în data de 15 aprilie, cu o valoare de 338 lei, au fost desemnate câștigătoare

20150414-164022.jpg

Prima extragere a Loteriei Fiscale a avut loc în data de 13 aprilie 2015

Români verificați-vă bonurile fiscale. La extragerea Loteriei Fiscale de duminică, au fost declarate câștigătoare bonurile emise în data de 15 aprilie și care au valoarea de 338 de lei, anunță antena3.ro. Au participat tichetele emise în perioada 1 - 30 aprilie 2018, conform unui comunicat al Ministerului Finanţelor Publice

Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câştigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al Loteriei Române pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF

Loading...

Citește și

  • bonuri fiscale

    Pentru mulți români, colecționarea de bonuri fiscale a devenit sport național. Nu ratează nicio bucățică de hârtie pe care o primesc de la magazine atunci când cumpără câte ceva. Unora dintre ei, soarta le-a surâs și s-au ales cu câțiva bani în plus, de pe urma extragerilor lunare organizate de Ministerul Finanțelor.

  • loteria fiscala modificari ordonanta guvern

    Guvernul vrea să aducă anumite amendamente Ordonanței care legiferează Loteria fiscală, iar Comisia Buget-Finanțe a Camerei Deputaților a adoptat un raport care le admite, potrivit economica.net. Unul dintre amendamente prevede ca numărul căştigătorilor să fie limitat la 100 pentru fiecare extragere în parte.

  • A fost o mare greşeală sau o decizie luată cu bună ştiinţă? Cei de la Ministerul de Finanţe spun că schimbarea de regulament a extragerilor bonurilor fiscale a fost luată de membrii comisiei chiar înaintea primei trageri, din 13 aprilie. Motivul? Să nu se încurce omul.

  • Nu e vorba despre o glumă sau despre un banc prost, ci de pura realitate. Toate extragerile Loteriei bonurilor fiscale ar putea fi declarate nule, după ce s-a constatat că cei care au validat cifrele extrase au făcut-o taman pe dos.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1