Loteria Bonurilor Fiscale, suspendată din cauza pandemiei de Covid-19. Când se vor relua extragerile

Ultima actualizare:

    Deocamdată nu se știe exact când vor fi reluate extragerile
Deocamdată nu se știe exact când vor fi reluate extragerile

Loteria Bonurilor Fiscale a fost suspendată din cazua pandemiei de Covid-19. Iată una dintre noutățile fiscale aflate în vigoare și pe care trebuie să le cunoască toți cei ce sperau la un câștig.

Dacă sperai la un câștig jucând la Loteria Bonurilor Fiscale, află că a fost suspendată din cauza pandemiei de SARS-CoV-2. Extragerile ar putea fi reluate în termen de 90 de zile de la data încetării stării de alertă sau de urgență. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial și a intrat în vigoare vineri, 4 septembrie.

Loteria bonurilor a fost creată în anul 2015 pentru a-i încuraja pe români să ceară bon fiscal. În acest fel, autoritățile au încercat să lupte împotriva evaziunii fiscale.

Încă de la debut Loteria a ajuns direct la Avocatul Poporului

Loteria bonurilor a fost creată în anul 2015 pentru a-i încuraja pe români să ceară bon fiscal. În acest fel, autoritățile au încercat să lupte împotriva evaziunii fiscale. Însă, totul a debutat cu un mare scandal. Reprezentanții Asociației Naționale a Comercianților Mici și Mijlocii din România (ANCMMR) nu au fost de acord cu Ordonanța de urgență 10/2015, care permitea organizarea Loteriei pe motiv că încalcă dreptul de proprietate. Și asta pentru că legea, odată întrată în vigoare, le-ar fi permis cumpărătorilor să plece fără achite produsele, dacă nu primesc bon. „Tehnic, bonul fiscal se poate elibera de casa de marcat doar după ce s-a făcut plata. Este posibil ca cetățenii să înțeleagă că au dreptul să primească bonul fiscal înainte și atunci, între el și vânzător apar altercații”, a declarat Cora Muntean, secretar executiv al ANCMMR. Reprezentanții asociației au apelat la Avocatul Poporului, pentru a-și face dreptatate în acest caz.

La Loteria Bonurilor Fiscale, suspendată acum din cauza pandemiei de coronavirus, se câștigau câteva sute de lei. 

image
image
image
image
image
image
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net