Logodnica primului imigrant român în Marea Britanie, despre moartea sa: „Încă nu se știe ce s-a întâmplat”

Ultima actualizare:

    Logodnica lui Victor Spirescu nu crede că accidentul s-a produs din vina luiFoto: Facebook
Logodnica lui Victor Spirescu nu crede că accidentul s-a produs din vina luiFoto: Facebook

Logodnica tânărului român, devenit primul imigrant din România stabilit în Marea Britanie pentru a munci, a mărturisit că este distrusă de moartea lui fulgerătoare, dar încă este sceptică în ceea ce privește împrejurările decesului. Ea este de părere că nu logodnicul său se afla la volanul mașinii cu care a făcut accident.

Suzana Matis (23 de ani), logodnica lui Victor Spirescu, primul român care a „invadat” Marea Britanie, spune într-un interviu pentru Adevărul că plănuiau să se căsătorească în vara acestui an:  

„Am hotărât să ne căsătorim, am stabilit că vom face nunta la vară. Mai urma doar să ne hotărâm exact unde. Victor e bucureştean şi ne-am gândit să facem nunta acolo, dar mai exista şi varianta Cipru, acolo de unde e tata”, spune Suzana.

Ea este încă sceptică în privința accidentului în care a murit Victor. Până nu este anunțată expertiza autorităților, Suzana e rezervată să creadă ceva cu certitudine. Știe totuși, că logodnicul ei era un șofer foarte bun și nu făcea greșeli la volan:

„Încă nu se ştie cu exactitate ce s-a întâmplat, oficial mi s-a spus să aştept rezultatul expertizei. Tot ce am aflat e că maşina a fost scăpată de sub control undeva lângă Buckinghamshire şi că nu au fost implicate şi alte vehicule. Nu ştiu nici ce viteză avea, nici în ce circumstanţe a pierdut controlul asupra maşinii. Nu pot să cred că Victor a fost vinovat pentru accident. Nu pot, pur şi simplu. Îl cunosc, avea experienţă la condus, era un şofer excelent şi nu făcea niciodată greşeli la volan. Şi nu cred că a făcut drifturi, aşa cum am auzit că se spunea”, a declarat logodnica lui Victor.

„Pot spune doar că Victor se afla în maşină cu încă cineva. Am înţeles că e vorba de un prieten care a scăpat doar cu câteva zgârieturi. Băiatul respectiv nici măcar nu avea carnet, dar există şi posibilitatea ca tocmai el să fi condus când a avut loc dezastrul. Eu nu cred că Victor era la volan, el nu făcea asemenea eroare”, a mai adăugat Suzana, potrivit sursei indicate.

După ce vor fi dezvăluite rezultatele expertizei, trupul neînsuflețit al lui Victor Spirescu va fi adus în România, unde va fi înmormântat la București, orașul său natal. Suzana spune însă că nu are suficienți bani pentru repatrierea sa:

„Aşteptăm rezultatele investigaţiei, eu urmează să merg şi să confirm dacă e el. Cercetările durează, din ce mi s-a spus, între 7 şi 10 zile. Eu vreau să organizez o întâlnire la care să vină prietenii săi din Anglia, un fel de ceremonie de luat rămas bun. Apoi, îl vom duce în ţară, la Bucureşti, unde e familia lui şi unde va fi înmormântat.” 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net