Locuri de muncă în SRI și bănci, la cel mai mare târg de joburi din România

Ultima actualizare:

    La târg participă o sută de companii
La târg participă o sută de companii

Vrei să te angajezi sau, pur și simplu, să-ți caut un loc de muncă mai bun? Acum, ai ocazia să faci asta, pentru că, vineri și sâmbătă, se desfășoară la Sala Palatului din București cel mai mare târg de joburi din România. Uite ce oferte găsești aici!

„Angajatori de Top 2017” a ajuns la a noua ediție și reunește, în acest weekend, o sută de companii care oferă 5.000 de locuri de muncă.

Printre angajatorii prezenți la ediția din această primăvară se află și Serviciul Român de Informații (SRI).

„Instituţie a statului român responsabilă de culegerea şi valorificarea informaţiilor privind securitatea naţională, SRI va avea deschise o serie de oportunităţi de carieră în domenii diverse. Câteva dintre aceste oportunităţi se referă la posturi în domeniile: informaţii-operaţiuni, analiză de intelligence, IT&C, limbi străine, psihologie, juridic, antiterrorism”, a anunțat organizatorul evenimentului.

Pe de altă parte, Banca Comercială Română (BCR) oferă 120 de joburi și 100 de poziții de internship (n.r. programe pentru studenți, masteranzi și proaspăt absovenți).

Potrivit BCR, cele 120 de poziții deschise la recrutare și puse la dispoziție la târg se adresează potențialilor candidați cu studii superioare din București, fiind promovate posturi din structura centrală a băncii, dar și din rețeaua comercială din Capitală.

Totodată, BCR recrutează aproximativ 100 de interni, o pondere importantă aici fiind pozițiile deschise în segmentul IT.

Iată care sunt pozițiile profesionale deschise de BCR în București și puse la dispoziția candidaților la târg: Partener Clienți Retail, Partener Servicii Clienți, Private Banker, Manager Relații Corporate, Analist Financiar, Specialist de Risc, Auditor, Programator și Analist Business Intelligence.

Pe lângă pachetul de bază, aflat la standarde ce depășesc media industriei, noilor angajați ai băncii li se oferă, ulterior, o serie de programe de training și coaching, pentru integrare și continuă dezvoltare profesională.

În afară de BCR, alte 11 companii din „Top 20 cei mai doriți angajatori din România”, conform raportului Catalyst Solutions „Cei mai doriti angajatori 2016”, și-au confirmat prezența la târg.

Printre acestea se numără Oracle, Microsoft, IBM, Vodafone România, HP, Coca-Cola HBC, Group Renault România, P&G, EY, Accenture și Deloitte.

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net