«Locul criminalului e în pământ, acolo unde e şi fata mea»

Ultima actualizare:

    Salomina Florea  a crescut 12 copii
Salomina Florea a crescut 12 copii

Cumplita crimă care a avut loc în urmă cu două zile, la Oraviţa, a şocat mica localitate din judeţul Caraş-Severin.

Iancu Măran şi cele două victime ale sale locuiau într-un cartier extrem de sărac. „Iancu era vecin cu noi, dar între noi nu era mai mult decât un salut. Nici nu mi-am imaginat că stăm lângă aşa un criminal. A umblat puţin, cam trei luni, cu Cristiana, una din fiicele mele, dar s-au despărţit repede, pentru că se comporta urât cu ea", spune, cu lacrimi în ochi, Salomina Florea, care până la 49 de ani a crescut 12 copii.

Pe Alina Iasmina, care în februarie ar fi împlinit 15 ani, se pregăteşte să o ducă la groapă, în timp ce sora acesteia, Mirabela, cu trei ani mai mare, zace în spitalul din Reşiţa, plină de tăieturi de cuţit. Autorul acestei teribile „opere" este monstrul Iancu Măran, de 35 de ani.

„Nu mai pot de durere! Dacă puteam şi nu erau poliţiştii în jur, băgam cuţitul în el. Ăsta nu e om. Nu mă încântă că face puşcărie, locul lui este în pământ, să nu mai vadă lumina", a mai spus mama înduretată.

Despre ce s-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni ne-a povestit cu tristeţe chiar Salomina Florea. „Le-a luat pe fete să le plimbe cu scuterul şi le-a dus la şase kilometri de aici, în halta de la Ticvanu Mic. Acolo le-a violat pe amândouă, după care le-a măcelărit cu cuţitul. A plecat pregătit pentru crimă.Avea la el cuţitul de bucătărie, pătură, prezervative, apă să se spele. Fata cea mare avea telefonul la ea şi şi-a sunat o soră. I-a spus că Iancu vrea să le omoare. Avea trei lovituri de cuţit în gât şi una în ficat. A fost aruncată într-un şanţ, peste fata moartă. El a crezut că sunt moarte amândouă. Dar Mirabela a reuşit să ajungă până la marginea drumului", a declarat Salomina.

Mirabela se află internată la spitalul din Reşiţa, ieri fiind deja într-o stare mai bună. „Am vorbit cu ea, tot întreabă ce e cu sora ei. I-am spus că trăieşte şi că este într-un alt salon", a mai povestit femeia din Oraviţa.

A mai omorât un copil în 2002

Iancu Măran a mai fost acuzat în 2002 de o crimă comisă cu sălbăticie, el fiind judecat pentru uciderea unei fetiţe de 11 ani din localitatea natală Gârlişte. într-un final, a fost achitat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, din lipsă de probe.

image
image
image
image
image
image
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net