Locuitorii din Videle sunt optimiști. «Va câștiga Viorica Dăncilă. Îmi place cum are coafura»

v14-1-viorica_inquam_photos-2col.jpg

Viorica Dăncilă a fost foarte matinală
Foto: Inquam Photos

Luni, a doua zi după turul I al alegerilor prezidenţiale, reporterii de la adevarul.ro au descins la Videle (Teleorman), orăşelul în care a trăit mulţi ani Viorica Dăncilă, aspirant la fotoliul de la Cotroceni. Localnicii o iubesc şi explică de ce o vor vota pe 24 noiembrie, cu speranţa că ea va ajunge şeful statului.

Videle, Teleorman, luni după-amiază. Un pensionar cu şapcă şi cu ochelari e sceptic în privinţa şanselor pe care liderul PSD le are în duelul cu Klaus Iohannis pentru funcţia de preşedinte al României. “Atât timp cât e diaspora, care e hoţită, şmecherită şi plătită, nu cred că Viorica Dăncilă poate câştiga”, spune omul, pentru adevarul.ro.

v24-3-om1-15col.jpg

"O femeie deosebită"

“Eu sunt prieten cu familia Dăncilă, ar fi bine să iasă ea preşedinte, ca să nu mai fie neamţu’ ăla nenorocit. N-a făcut nimic cinci ani şi a băgat numai strâmbe: «PSD-ul, PSD-ul, PSD-ul». Viorica Dăncilă a mai făcut, a mărit pensiile, a mărit salariile”, îşi varsă pensionarul năduful.

Un alt domn cu părul alb, cu cămaşă şi cu cravată, e nedumerit: “M-aş fi aşteptat ca să nu iasă Iohannis. Să-i mai tăiem din creanga asta cu ia avionul, pleacă împreună cu nevasta! N-a făcut nimic pentru ţară. Viorica Dăncilă are calităţi, a muncit în PSD dumnezeieşte”.

În apropierea unui magazin alimentar, un cetăţean ştie de ce fostul premier ar fi un preşedinte bun: “Pentru că n-a învăţat să fure case, să fure... nimic până acum. Ăla vrea fără dosare penale şi e primul penal al ţării. Pe Dragnea l-a băgat la puşcărie fiindcă a dublat alocaţiile la copii. Dăncilă o să câştige, fiindcă o s-o voteze poporul”. În “Parcul de Odihnă Videle”, o doamnă cu bicicletă e optimistă. 

v34-4-om2-15col.jpg

"Va fi un preşedinte bun"

“Noi sperăm că ea va fi un preşedinte bun, eu aşa consider, faţă de domnul Iohannis”, explică femeia de ce va vota cu liderul PSD.

Un alt localnic, trecut de prima tinereţe, n-are dubii. “E o femeie deosebită, cu calităţi aşa... aşa... La Viorica îmi place cum are coafura”, apreciază omul râzând.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1