Localurile care încalcă restricțiile pandemiei pot fi închise, începând de astăzi: „Avem cadrul legal”

Ultima actualizare:

    Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anunțat, joi, 25 martie, că a fost găsită soluția pentru a opri petrecerile din localurile care ignoră reguluile anti-COVID. Alin Stoica a anunțat că a fost găsit cadrul legal astfel încât activitatea să fie suspendată în cazul restaurantelor care sunt amendate în repetate rânduri, fără să mai fie necesară modificarae legii, așa cum declarase ministrul de interne. Prefectul nu a preciza însă care este această prevedere.

Alin Stoica a anunțat, la DigiFm, că a fost găsit cadrul legal astfel încât activitatea să fie suspendată în cazul restaurantelor care sunt amendate în repetate rânduri, fără să mai fie necesară modificarae legii, așa cum declarase ministrul de interne. Prefectul nu a preciza însă care este această prevedere.

Am colaborat bine cu instituțiile din MS, INSP, am convenit că e cadrul legal. Vor fi controale care se vor desfășura în comun poliție – Inspecția Sanitară – și se va lua măsura suspendării activității agenților economici care nu se conformează”, a explicat Alin Stoica.

„Există o lege care să permită să le suspendăm activitatea. Asta se poate întâmpla de azi. Activitatea de control vizează deja agenții economic despre care știm deja că nu s-au conformat și care au antecedente”, a adăugat acesta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net