Localitățile Bragadiru şi Chiajna ies din carantină vineri seară

carantina-in-bucuresti.jpg

Autoritățile discută aprins despre carantinarea Bucureștiului
Foto: Arhivă Click
Citeste tot despre: 

Localităţile Bragadiru şi Chiajna, din judeţul Ilfov, ies din carantină începând de vineri, 8 ianuarie 2021, ora 22:00, potrivit unui anunţ al Prefecturii Ilfov, citat de Agerpres.

„În urma evaluării analizelor de risc ale comunităţilor din oraşul Bragadiru şi comuna Chiajna, judeţul Ilfov, înaintate de către DSP Ilfov, a fost avizată ridicarea carantinei zonale pentru oraşul Bragadiru şi comuna Chiajna”, anunţă Instituţia Prefectului Judeţului Ilfov.

Localitățile Bragadiru şi Chiajna ies din carantină

Prefectura Ilfov susţine, totuși, că rata de infectare se menţine ridicată şi face apel la responsabilitatea cetăţenilor. În oraşul Bragadiru se înregistrează o incidenţă de 5,55 la mia de locuitori, iar comuna Chiajna raportează 3,50 cazuri de COVID la 1.000 de locuitori.
Rămâne interzisă activitatea de preparare, comercializare şi consum ale produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor. De asemenea, activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare este permisă doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unităţi.
 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1