Liviu Dragnea:”Dosarul meu se bazează pe declarații mincinoase”

1485907858_974x468.jpg

Liviu Dragnea se consideră o victimă a procurorilor DNA
Citeste tot despre: 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a spus magistraților de la Înalta Curte de Casație și Justiție care judecă procesul în care este acuzat de abuz în serviciu împreună cu fosta sa soție că nu vrea să fie judecat prin procedură simplificată. Potrivit știrileprotv.ro, Dragnea se consideră nevinovat precizând că nu se prevalează de dreptul la tăcere, ci vrea să fie audiat

”Eu sunt nevinovat. Acest dosar se bazeaza pe doua-trei declaratii care sunt neadevarate. Eu am sa aduc martori la dosar, care nu au fost audiati pana acum”a declarat Liviu Dragnea. Alţi trei inculpaţi au spus că recunosc faptele de care sunt acuzaţi şi vor să fie judecaţi prin procedură simplificată, care le-ar putea aduce reducerea cu o treime a pedepselor. Instanţa a stabilit următorul termen de judecată pentru 28 martie.

Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţiei au citit rechizitoriul din dosarul de abuz în serviciu în care Liviu Dragnea este acuzat alături de fosta lui soţie, Bombonica Prodana, şi de angajaţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman. Ulterior, instanţa i-a întrebat pe inculpaţi dacă recunosc integral faptele de care sunt acuzaţi şi vor să fie judecaţi în procedură simplificată, care le-ar putea aduce reducerea cu o treime a pedepselor pe care le-ar putea primi.

Alături de Dragnea, alți cinci inculpaţi au ales judecata prin procedură normală, susţinând că acuzaţiile aduse de procurorii DNA sunt nefondate

Loading...
 
 

Citește și

  • dragnea, liviu, referendum, condamnare inchisoare suspendare

    Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, social democratul Liviu Dragnea, a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, în dosarul în care e acuzat de fraudarea Referendumului pentru demiterea președintelui. Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție, pronunțată vineri, nu e definitivă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1