Liviu Dragnea a venit să voteze familia tradiţională

2-3-bd-5-2col-liviu-dragnea.jpg

referendum, vot, liviu dragnea, traian basescu, calin popescu tariceanu, viorica dancila, familie traditionala
Liderul PSD a venit fără iubita tinerică

Liviu Dragnea a votat, sâmbătă, la secția de la liceul “Jean Monnet” din Capitală, acolo unde a venit singur, fără iubita lui, Irina Tănase, cu 30 de ani mai tânără.

Deși la Congresul Extraordinar al PSD, din 10 martie, a apărut la braț cu blondina. Ba chiar, a așezat-o în primul rând, alături de Gabriela Firea și Viorica Dăncilă. Și la nunta fiului său, Valentin, care a avut loc în august, liderul social-democraților s-a afișat tot cu tinerica, care a făcut pe soacra mare. Asta în timp ce, Bombonica Prodana, mama lui Valentin, nu a fost prezentă. Nu se știe dacă Liviu Dragnea nu și-a lăsat fosta soție, cu care a fost căsătorit 28 de ani, să apară sau a fost decizia ei, având în vedere situația jenantă în care ar fi fost pusă. Cu toate astea, Dragnea s-a aflat printre primii care au votat la referendum pentru familia tradițională.

“Am votat pentru ceea ce solicită milioane de români, ceea ce cred eu că înseamnă societatea română. Sper ca românii să iasă la vot. Cred că trebuie să hotărâm singuri ce e bine pentru noi. Pentru mine, familia tradițională înseamnă un bărbat și o femeie, care pot avea copii”, a declarat Dragnea imediat ce a ieșit de la urne.

Mire de 5 ori, Tăriceanu a votat pe ascuns

c-lin-popescu-t-riceanu-2-56921.jpg

referendum, vot, liviu dragnea, traian basescu, calin popescu tariceanu, viorica dancila, familie traditionala
Călin Popescu Tăriceanu şi soţia Loredana Moise

 

Călin Popescu Tăriceanu, căsătorit de cinci ori, a decis că ALDE, formațiunea pe care o conduce și se află la guvernare, nu a făcut campanie pentru referendum. În plus, Antena 3 a anunțat că președintele Senatului ar fi votat, sâmbătă seară, departe de ochii lumii. 

Traian Băsescu, mai puţin important decât o carte SF

2-3-bd-6-2col-base.jpg

referendum, vot, liviu dragnea, traian basescu, calin popescu tariceanu, viorica dancila, familie traditionala
Băsescu a dat vina pe PSD, dar cel care l-a tratat cu indiferenţă era USR-ist

 

Și fostul președinte al României, Traian Băsescu, a venit, sâmbătă dimineață, în jurul orei 11.00, la Liceul Jean Monnet, să voteze, alături de soția sa, Maria. Înainte de a-și exprima votul, acesta i-a salutat pe membrii comisiei și a dat mâna cu fiecare, însă unul dintre ei l-a refuzat categoric. “Un domn care citea o carte. Probabil era un pesedist înrăit. Prostia nu poate să te deranjeze, doar o compătimești”, a declarat Băsescu, după vot, care a spus referitor la Referendumul pentru familie: “mi-am exprimat opțiunea democratică”. Ulterior s-a aflat că cel care a refuzat să dea mâna cu Traian Băsescu, dar și cu Liviu Dragnea, este membru USR. Acesta citea în acel moment cartea SF „Ghidul autostopistului galactic“.

Viorica Dăncilă, una a votat la Bruxelles, alta la Bucureşti

 

Premierul României, Viorica Dăncilă, s-a prezentat sâmbătă dimineața, tot la Liceul „Jean Monnet” din Capitală, de mână cu soțul ei. La ieșire, ea a declarat: “am votat conform valorilor în care cred”, deşi, în 2015, tot Viorica Dăncilă s-a numărat printre parlamentarii europeni care a votat un raport care se pronunţa în favoarea drepturilor homosexualilor și a căsătoriei între ei. Întrebată ce a făcut-o să se răzgândească între timp, Viorica Dăncilă a refuzat să răspundă. 

 

Loading...

Citește și

  • Ţara e împărţită în două de Referendumul pentru familie, care a scos românii la vot sâmbătă şi care se va încheia duminică (6 și 7 octombrie). În timp ce unii susţin familia tradiţională, alţii spun că acolo unde e iubire nu e loc de discriminare. Click! a stat de vorbă, ieri, şi cu unii, şi cu ceilalţi. Cert este că, în Capitală, terasele şi parcurile au fost mult mai pline decât secţiile de votare.

  • liviu dragnea referendum

    Prima zi de vot la Referendumul pentru familie a fost condimentată cu două incidente, care i-au avut în prim plan pe liderul PSD Liviu Drangea şi pe Traian Băsecu, fostul şef de stat. Cei doi au venit zâmbitori la aceeași secție de votare, la Liceul Jean Monnet din București, dar la plecare nu au mai părut la fel de relaxaţi. Coincidență sau nu, cei doi oameni politici au păţit-o, fiind lăsați cu mâna întinsă de câțiva membri ai secției de votare.