Liviu Dragnea: „Sunt nişte doamne care sună prin ministere şi spun «Sunt Irina, vreau asta»“

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea spune că numele iubitei sale, Irina Tănase, este folosit pentru a obține diverse lucruri de la ministereFOTO: adevarul.ro
Liviu Dragnea spune că numele iubitei sale, Irina Tănase, este folosit pentru a obține diverse lucruri de la ministereFOTO: adevarul.ro

E abureală sau este adevărat? Liviu Dragnea spune că numele iubitei sale este folosit pentru a obține diverse lucruri de la ministere.”Sunt nişte doamne care sună prin ministere şi spun «Sunt Irina, vreau asta»“.

Liviu Dragnea a fost criticat deseori pentru că și-a tras iubită mai tânără cu 30 de ani. Iată că acum, numele Irinei Tănase este târât într-un scandal chiar de liderul PSD.

Liviu Dragnea a fost criticat deseori pentru că și-a tras iubită mai tânără cu 30 de ani, pe Irina Tănase
Liviu Dragnea a fost criticat deseori pentru că și-a tras iubită mai tânără cu 30 de ani, pe Irina Tănase

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit duminică seara (23 septembrie) la Antena 3 despre o nouă conspiraţie în care implicată iubita acestuia, Irina, explicând că există „nişte doamne” care sună la ministere şi se recomandă a fi iubita liderului PSD.

”Nu mi-e frică de puşcărie pentru că aşa sunt eu din neam, nu mi-e frică. S-a vorbit şi despre iubita mea. Sunt nişte doamne care sună prin ministere şi spun: «Sunt Irina, vreau asta». Poate se sesizează instituţiile”, a declarat Liviu Dragnea.   Dragnea a mai spus că, de fapt, se urmăreşte să fie „băgat la puşcărie” de un complet de la ICCJ făcut cu încălcarea legii. El se declară convins că nu e vreo instanţă care să reziste la presiunile de condamnare a sa.

Liviu Dragnea despre condamnarea sa

”Vor să mă bage la puşcărie cu un complet făcut cu încălcarea legii. Legea spune că preşedinţii completelor sunt repartizaţi aleatoriu. ICCJ a adoptat o decizie prin care legea intră în vigoare de la 1 ianuarie 2019. De ce? Ca să desemneze două complete nelegal. Vom contesta, sigur, dar tot la ei”, a spus Liviu Dragnea, citat de adevarul.ro.  

El a afirmat că nu crede că este vreo instanţă care să reziste la presiunile de condamnare a sa.   ”Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a stabilit pentru 8 octombrie data de desfăşurare a primului termen al apelului în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, în care liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat în primă instanţă la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare.   Apelul va fi judecat în 8 octombrie, dosarul fiind repartizat completului de cinci judecători P1 - Penal condus de vicepreşedintele instanţei supreme Iulian Dragomir, scrie adevarul.ro.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net