Liviu Dragnea s-a întors în spital din cauza problemelor de sănătate

liviu-dragnea-hernie-de-disc-spital.jpg

liviu dragnea alegeri europarlamentare
Liviu Dragnea are de ispăşit o pedeapsă de 3 ani şi jumătate
Foto: Arhivă personală

Liviu Dragnea a fost internat din nou în spital, din cauza problemelor de sănătate pe care le-a acuzat în ultima perioadă. Acesta a fost diagnosticat recent cu o dublă hernie de disc, afecțiune care l-a împiedicat pe liderul PSD să participe și la câteva ședințe importante.

Preşedintele PSD a fost din nou internat în spital preț de câteva ore, timp în care a făcut din nou injecții pentru dubla hernie de disc care îi dă bătăi de cap de o săptămână încoace, a anunţat duminică secretarul general al partidului, Codrin Ştefănescu. Liviu Dragnea era aşteptat să participe duminică, 24 martie, la alegerile de la organizaţia PSD Braşov, însă problema cu care se confruntă l-a împiedicat.

Liviu Dragnea a ajuns din nou la spital în urma problemelor de sănătate

„Trebuia să participe și Liviu Dragnea la această întâlnire, aseară a avut iar o probleme de sănătate, medicii au insistat și aseară a fost internat câteva ore. A mai făcut câteva injecții. Procedura medicală. Sperăm ca totul să fie bine, pentru că mâine avem o ședință foarte importantă. Mâine, la 12.30, CEX va stabili lista candidaților PSD pentru europarlamentare și sperăm ca starea președintelui Liviu Dragnea să fie bună pentru mâine”, a spus Codrin Ștefănescu. Liviu Dragnea s-a externat joi, după ce weekendul trecut a acuzat dureri de spate. Preşedintele PSD a refuzat operaţia şi a ales să facă infiltraţii.

Liviu Dragnea a ajuns la spital în urma unor dureri de spate 

Potrivit ziare.com, Liviu Dragnea ar fi apelat la serviciile unei cininici private. Colegii de partid care l-au însoțit la unitatea medicală au susținut că liderul PSD ar urma să fie supus unui examen RMN. În ultimele săptămâni, preşedintele PSD a acuzat de mai multe ori dureri de spate şi i-au şi fost administrate o serie de injecţii pentru ameliorarea stării de sănătate, potrivit Digi24. Rezultatele nu au fost însă unele notabile, semn că problema lui de sănătate este extrem de serioasă. 

Loading...

Citește și