Liviu Dragnea s-a întors în spital din cauza problemelor de sănătate

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea are de ispăşit o pedeapsă de 3 ani şi jumătate, fiind Încarcerat la Penitenciarul RahovaFoto: Arhivă personală
Liviu Dragnea are de ispăşit o pedeapsă de 3 ani şi jumătate, fiind Încarcerat la Penitenciarul RahovaFoto: Arhivă personală

Liviu Dragnea a fost internat din nou în spital, din cauza problemelor de sănătate pe care le-a acuzat în ultima perioadă. Acesta a fost diagnosticat recent cu o dublă hernie de disc, afecțiune care l-a împiedicat pe liderul PSD să participe și la câteva ședințe importante.

Preşedintele PSD a fost din nou internat în spital preț de câteva ore, timp în care a făcut din nou injecții pentru dubla hernie de disc care îi dă bătăi de cap de o săptămână încoace, a anunţat duminică secretarul general al partidului, Codrin Ştefănescu. Liviu Dragnea era aşteptat să participe duminică, 24 martie, la alegerile de la organizaţia PSD Braşov, însă problema cu care se confruntă l-a împiedicat.

„Trebuia să participe și Liviu Dragnea la această întâlnire, aseară a avut iar o probleme de sănătate, medicii au insistat și aseară a fost internat câteva ore. A mai făcut câteva injecții. Procedura medicală. Sperăm ca totul să fie bine, pentru că mâine avem o ședință foarte importantă. Mâine, la 12.30, CEX va stabili lista candidaților PSD pentru europarlamentare și sperăm ca starea președintelui Liviu Dragnea să fie bună pentru mâine”, a spus Codrin Ștefănescu. Liviu Dragnea s-a externat joi, după ce weekendul trecut a acuzat dureri de spate. Preşedintele PSD a refuzat operaţia şi a ales să facă infiltraţii.

Liviu Dragnea a ajuns la spital în urma unor dureri de spate 

Potrivit ziare.com, Liviu Dragnea ar fi apelat la serviciile unei cininici private. Colegii de partid care l-au însoțit la unitatea medicală au susținut că liderul PSD ar urma să fie supus unui examen RMN. În ultimele săptămâni, preşedintele PSD a acuzat de mai multe ori dureri de spate şi i-au şi fost administrate o serie de injecţii pentru ameliorarea stării de sănătate, potrivit Digi24. Rezultatele nu au fost însă unele notabile, semn că problema lui de sănătate este extrem de serioasă. 

image
image
image
image
image
image
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net